HITNO OGLAŠAVANJE ANELI AHMIĆ! Posle prozivki Asmina i Janjuša poručila samo jedno! Novi haos u najavi!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.08.2024 | 13:45


Da bi otklonio sumnje fanova da zapravo uhodi majku svog deteta, Asmin je poručio da mu se Ahmićeva gadi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
HITNO OGLAŠAVANJE ANELI AHMIĆ! Posle prozivki Asmina i Janjuša poručila samo jedno! Novi haos u najavi!

Bivša učesnica rijalitija "Elita" Aneli Ahmić oglasila se nakon što su je bivši momci Marko Janjušević Janjuš i Asmin Durdžić isprozivali u Instagram lajvu bivše cimerke Bojane Pavlović! Naime, ona tvrdi da nema potrebe da dramu širi dalje jer bivšima ne želi da daje na značaju.

Ne bih im davala na značaju, vidite da se na sve moguće načine hvataju za mene i moje ime da bi bili u medijima. Stvarno me ne zanimaju ni jedan ni drugi. Dok sam morala da ih komentarišem, komentarisala sam ih, sada ne moram - poručila je Aneli Janjušu i Asminu, prenosi Pink.rs.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Podsetimo, njih dvojica su tokom Bojaninog lajva u nekoliko navrata komentarisali Aneli, te je Janjuš čak u jednom momentu napisao da je u "Eliti" glumio sve vezano za nju. 

Foto: Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Nakon Janjuša u lajv se uključio i Asmin, koji je u nekoliko navrata prozvao Aneli.

Posle haosa koji je nastao ovom prilikom mnogi su počeli da pišu da su Asmin i Janjuš najverovatnije uspeli da zakopaju ratnu sekiru, te gledaju da se na sve moguće načine svete bivšoj devojci.

Kako bi otklonio sumnje fanova da zapravo uhodi majku svog deteta, Asmin je poručio da mu se Ahmićeva gadi, priloživši dokaze da ju je blokirao na svim socijalnim platformama.

Smešna priča, ja patim za jahačicom, a mogu da je imam kad pucnem prstom! Odvratna mi je i ogavna! Na bloku mi je na svim mrežama, pa i na tom Tik-toku. Evo vam dokaz, a to same prave profil s imenom Alibaba, kao sebi da dižu cenu... Čuj, ja kao gledam! Samo hoću da se rešim budale i da mene ne gleda i ne spominje više - poručio je Durdžić putem Pinkovog portala.

BONUS VIDEO: