PRODUKCIJA HITNO VRAĆA ANELI NA PINK! Doneta URGENTNA odluka u POSLEDNJI čas, razdavajaju je od ĆERKE!


IZVOR: Republika/P. R. - 05.08.2024 | 16:45


U "Narod pita" stižu Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Ivan Marinković!

Foto: printscreen/RTV Pink
PRODUKCIJA HITNO VRAĆA ANELI NA PINK! Doneta URGENTNA odluka u POSLEDNJI čas, razdavajaju je od ĆERKE!

Večeras u studiju televizije Pink voditeljka Maša Mihailović ugostiće bivše takmičare rijaliti šou programa "Elita 7" u popularnoj emisiji ''Narod pita''. Među večerašnjim gostima naći će se Aneli Ahmić, koja je po napuštanju imanja u Šimanovcima okrenula novi list u svom životu i posvetila se naslednici Nori. Ova transformacija Aneli će sigurno biti tema o kojoj će se razgovarati večeras, ali i o novom sukobu s bivšim partnerom Asminom Durdžić, s kojim se prepucava putem domaćih medija već izvestan period.

Foto: Amig show

Aneli Ahmić se vraća u "Narod pita"

Pored Aneli, u emisiju stiže i najpoznatija kuma u regionu Milena Kačavenda, spremna da ponovo odgovori na sva pitanja gledalaca, ali i da se suoči sa trećim gostom. Milena je poznata po otvorenosti i hrabrosti da se suprotstavi svakoj situaciji, pa se može očekivati da će večerašnja emisija biti poprilično uzbudljiva.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda biće gost "Narod pita"

Treći gost večerašnje izdanja "Narod pita" je uskoro razvedeni Ivan Marinković, koji je tokom boravka u "Eliti" u nekoliko navrata ulazio u žestok sukob s Milenom i Aneli. Njihove rasprave su bile jedne od glavnih tema tokom takmičenja, pa se ne sumnja da će milionski auditorijum biti prikovan za male ekrane tokom cele noći.

Foto: Amig show

Ivan Marinković suočiće se s Kačavendom i Aneli u "Narod pita"

Inače, kako je već u "Eliti" najavljen njihov razvod, bivša učesnica Jelena Marinković svakim danom je sve bliža i intimnija s nekadašnjim cimerom Urošem Rajačićem, što je dokaz da je brak između nje i Ivana gotov. Na konto cele priče Jelena je definitivno stavila tačku na odnos s Ivanom, te je danas skinula njegovo prezime s Instagram profila i ponovo je Jelena Ilić, a svi čekaju da vide šta će na ovo reći Marinković.

BONUS VIDEO: