MILJANA KULIĆ UPALA U PARANOJU: Posle "napada" u Nišu, dobila dojavu KO joj sve vreme sprema OSVETU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 06.08.2024 | 02:00


Ovo bi moglo da joj uništi porodično letovanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock
MILJANA KULIĆ UPALA U PARANOJU: Posle "napada" u Nišu, dobila dojavu KO joj sve vreme sprema OSVETU (FOTO)

Iako se diskvalifikovana učesnica "Elite" Miljana Kulić nedavno pridružila porodici u Crnogorskom primorju gde sada uživa sa sinom Željkom i roditeljima Marijom i Sinišom, otkirla je da postoji nešto što joj ipak kvari sreću.

Naime, Miljana koja je poslednjih dana objavljivala slike i snimke sa jahte, kao i tokom smehotresnih aktivnosti i vratolomija u moru, u jednoj Instagram priči je podelila upozorenje koje je dobila vezano za njenog bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu

U objavi joj se obraća gospođa koja tvrdi da je tokom jednog TikTok lajva u kome je učestvovao i Zola zaključila da joj on sprema nešto jezivo iza leđa. 

Foto: printskrin Instagram

Miljana Kulić dobila upozorenje

Podsetimo, Miljana je nedavno doživela neprijatnost dok se još nije pridružila porodici na odmoru. Njena majka Marija Kulić pokazala je snimke sa sigurnosnih kamera, pa objasnila da noćima pokušavaju da "napadnu" Miljanu, zbog čega je Kulićka slučaj prijavila policiji.

Policija je, kao što je Marija i objasnila, odmah reagovala i zaštitila Miljanu, a osumnjičeni će biti saslušani s obzirom na to da su svi snimci predati nadležnim organima.

Kao što se moglo videti na snimcima, policija je dežurala ispred kuće porodice Kulić da bi maksimalno zaštitila Miljanu od mogućeg napada.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Čola ponovo nisu u dobrim odnosima

Marija ni narednih dana nije mogla mirno da spava, ali kada im se Miljana pridružila na moru delovalo je kao da su svi problemi iza njih. Međutim, novo upozorenje koje je njena ćerka dobila može da baci senku na celo njihovo porodično letovanje, pogotovo što se radi o Zoli za kog se nedavno pročulo da ga Kulićeva navodno ponovo proganja. 

BONUS VIDEO: