SKANDAL, TEK KREĆE RAT! Aneli ocrnila Asmina i Staniju, pa udarila na Maju zbog ABORTUSA!


IZVOR: Republika/M. P. - 06.08.2024 | 10:45


Ahmićeva bljuje vatru uživo u programu!

Foto: Printskrin/RTV PINK
SKANDAL, TEK KREĆE RAT! Aneli ocrnila Asmina i Staniju, pa udarila na Maju zbog ABORTUSA!

Aneli Ahmić, koja je sinoć bila gošća voditeljke Maše Mihailović u emisiji "Narod pita", osvrnula se na svoj odnos sa Asminom Durždićem. Ona je zajedno sa Milenom Kačavendom osudila Asmina i Staniju Dobrojević, zbog čega je dobila povratnu od Ivana Marinkovića.

- Kako ti se čini način na koji su Asmin i Stanija komentarisali Aneli i Noru? - upitala je voditeljka.

- Meni je sve to jezivo. Čini mi se da Asminu medisjka pažnja prija. Nastavlja da komentariše. Ako mu je ljubav sa Stanijom ispunjena, što onda komentariše Aneli?! - kazala je Milena.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda udarila na Staniju i Asmina

- Čula sam da je Asmin konstantno gledao šta ja radim u rijalitiju. Ne može da podnese jer nije moja sfera interesovanja. Bio je opterećen mojim odnosom sa Janjušem. Ne zanima me šta on radi. Nazivao me je jahačicom. Što je njega, zaljubljenog čoveka zanimalo šta ja u tom trenutku radim sa svojim dečkom?! - kazala je Aneli.

- Siguran sam da Aneli želi više od svega da bude sa Asminom. Ti si toliko providna. Sve je jasno kao dan. Smešna si, jako si smešna - dodao je Ivan.

Aneli je progovorila i o Maji Marinković.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli bljuje vatru uživo u programu

- Aneli, loliko te čudi to što je Maja u jednom trenutku podržala odluku da abortiraš, a onda je promenila stav? - upitala je voditeljka.

- Ne mogu da mislim da je bila iskrena prema meni kad sam izvršila abortus, jer je ''udarala'' nisko onda kada mi je bilo najteže. Sama je sve to prošla s istim čovekom(Janjušem), trebalo bi da razume - rekla je Aneli.

- Nije to istina. Maja je tebi pružila adekvatnu podršku. To si iskoristila, a onda si nastavila da je provociraš i da joj govoriš sve i svašta. Ako si je već pustila da te podrži, nisi imala nikavu potrebu da nastaviš da se svađaš sa njom. Ti si bacila oko na Stanislava - kazao je Ivan.

BONUS VIDEO: