UROŠ STANIĆ OTIŠAO POD NOŽ: Procurile fotke sa operacionog stola, BRADA NATOPLJENA KRVLJU! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 06.08.2024 | 11:50


Mladi rijaliti-učesnik odradio estetski zahvat!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UROŠ STANIĆ OTIŠAO POD NOŽ: Procurile fotke sa operacionog stola, BRADA NATOPLJENA KRVLJU! (GALERIJA)

Bivši učesnik rijalitija "Elite 7" Uroš Stanić odlučio je da pođe stopama svojih cimerki iz rijalitija, te se danas podvrgao estetskom tretmanu. On je posetio jednu poznatu doktorku u Beogradu, koja je specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a odlučio je da sredi svoju bradu. POGLEDAJ GALERIJU

Uroš se usnimio pre estetskog zahvata, a potom podelio sa fanovima na društvenoj mreži Instagram i video nakon operacije. Na snimku se moglo videti da mu je brada krvava, a on se usnimio iz nekoliko uglova. Ostaje da ispratimo kako će Uroš izgledati nakon što se oporavi.

Inače, Uroš je nedavno gostovao u emisiji "Narod pita", gde je tokom sukoba sa Markom Janjuševićem Janjušem otkrio da je pronašao ljubav nakon izlaska iz rijalitija.

- Ja sam zauzet, moj partner ne želi da se eksponira u javnosti. Iz Beograda je i pažljiv je. Imao sam i jednog iz Švajcarske koji vozi auto marke "bmw". Ja sam našao svoju mirnu luku, pa dokle god da traje - istakao je on, pa otkrio da mu je jedan bivši rijaliti učesnik izjavio ljubav u spoljnom svetu: 

- Moram da priznam da mi je Sloba Josipović izjavio ljubav posle "Elite" - rekao je Uroš.

- Ja oženjene ne gledam već duži vremenski period, a tebi nema popravke, sve isto radiš, iznova i iznova, moj dečko je slobodan, ja uživam sa njim! U smislu da nije oženjen, nije na papiru u braku, nema burmu, nema devojku, slobodan je, meni je žao što ja uživam u svojoj ljubavi, sam sebe demantuješ - rekao je Stanić.

BONUS VIDEO: