ANELI UHVAĆENA SA ČLANOM PRODUKCIJE POSLE EMISIJE: Procurile fotke sa lica mesta! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 06.08.2024 | 12:15


Evo sa kim se provodila Ahmićeva nakon "Narod pita"!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
ANELI UHVAĆENA SA ČLANOM PRODUKCIJE POSLE EMISIJE: Procurile fotke sa lica mesta! (FOTO)

Drugoplasirana učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", koju je vodila Maša Mihailović. Emisija je bila burna, jer su se Aneli i Milena Kačavenda žestoko svađale sa Ivanom Marinkovićem tokom cele noći.

Nakon završetka emisije, Aneli je odlučila da se opusti i to sa voditeljkom. Mihailovićeva i Ahmićeva su završile u jednom poznatom restoranu brze hrane, te obe objavile selfi na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram.

- Maša i ja na doručku - napisala je Ahmićeva putem storija na gorepomenutoj mreži.

Foto: Instagram.com

Aneli i Maša posle emisije na doručku

Inače, Aneli je u emisiji progovorila o Asminu Durdžiću i Staniji Dobrojević.

- Kako ti se čini način na koji su Asmin i Stanija komentarisali Aneli i Noru? - upitala je voditeljka.

- Meni je sve to jezivo. Čini mi se da Asminu medisjka pažnja prija. Nastavlja da komentariše. Ako mu je ljubav sa Stanijom ispunjena, što onda komentariše Aneli?! - kazala je Milena.

- Čula sam da je Asmin konstantno gledao šta ja radim u rijalitiju. Ne može da podnese jer nije moja sfera interesovanja. Bio je opterećen mojim odnosom sa Janjušem. Ne zanima me šta on radi. Nazivao me je jahačicom. Što je njega, zaljubljenog čoveka zanimalo šta ja u tom trenutku radim sa svojim dečkom?! - kazala je Aneli.

- Siguran sam da Aneli želi više od svega da bude sa Asminom. Ti si toliko providna. Sve je jasno kao dan. Smešna si, jako si smešna - dodao je Ivan.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli u emisiji "Narod pita"

BONUS VIDEO: