ŠOK-PREOKRET! Jelena PROMENILA PREZIME, a sad napravila novi korak - otkriveni svi detalji, Rajačić i Ivan i ne slute šta se dešava!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.08.2024 | 18:45


Jelena Ilić Marinković otkrila čime se sada bavi!

Foto: TV Pink/printscreen
ŠOK-PREOKRET! Jelena PROMENILA PREZIME, a sad napravila novi korak - otkriveni svi detalji, Rajačić i Ivan i ne slute šta se dešava!

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Jelena Ilić Marinković privukla je pažnju javnosti nakon što je objavila odluku da se posveti treningu i fitnesu u kućnim uslovima. Nakon ljubavnog brodoloma s Ivanom Marinkovićem i Urošem Rajačićem, Jelena je odlučila da okrene novu stranicu u svom životu i posveti se zdravom načinu života i fizičkoj aktivnosti.

Nakon turbulentnih ljubavnih veza Jelena je odlučila da se fokusira na fizičko i mentalno zdravlje. Na njenom Instagram profilu mogli smo videti prve korake u ovom novom poglavlju njenog života - video snimke njenih vežbi u kućnim uslovima. Ova promena nije prošla neprimećeno, te su mnogi pratioci izrazili podršku i oduševljenje njenom odlukom.

Foto: Instagram.com

Jelena Ilić Marinković počela sa vežbanjem

 


U videima koje je Jelena podelila sa svojim pratiocima, možemo videti raznovrsne vežbe koje obuhvataju različite delove tela. Od vežbi snage sa tegovima do vežbi istezanja i kardio treninga, Jelena je pokazala posvećenost svom novom fitnes režimu. Osim toga, ona je istakla važnost pravilne ishrane i hidratacije kako bi postigla željene rezultate.

Jelenin korak ka zdravijem načinu života i vežbanju u kućnim uslovima, postao je inspiracija mnogima. Njena iskrenost i otvorenost o ličnim izazovima privukla je pažnju mnogih ljudi koji se bore sa sličnim problemima. Njen primer pokazuje da je moguće okrenuti novi list i posvetiti se sebi i svom zdravlju, bez obzira na prethodne izazove.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić Marinković u svađi sa Urošem Rajačićem

 


Iako je tek na početku svoje fitnes avanture, Jelena je izrazila ambiciju da nastavi sa redovnim vežbanjem i postizanjem svojih fitnes ciljeva. Takođe, najavila je da će deliti savete, trikove i motivaciju sa svojim pratiocima, kako bi ih inspirisala da i sami krenu putem zdravijeg života i redovne fizičke aktivnosti.

Uz podršku svojih pratioca i posvećenost svojoj novoj fitnes rutini, Jelena Ilić Marinković predstavlja primer odlučnosti i snage volje. Njen korak ka zdravijem načinu života može biti podsticaj mnogima da se okrenu sebi i svojem fizičkom i mentalnom blagostanju.

BONUS VIDEO: