SKANDAL! Privatni video takmičarke "Elite 7" procurio u JAVNOST, OVE poze viđate samo na filmovima za odrasle! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 06.08.2024 | 17:45


Sneža Kušadasi objavila privatni video koji je napravio totalnu pometnju na Instagramu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDAL! Privatni video takmičarke "Elite 7" procurio u JAVNOST, OVE poze viđate samo na filmovima za odrasle! (VIDEO)

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7Snežana Jovičić, koja je popularnija pod nadimkom Kušadasi, ponovo je uzburkala društvene mreže svojim najnovijim video snimkom. Na svom Instagram profilu, Snežana je objavila provokativan video snimak na kojem u kupaćem kostimu izvodi vreli ples pored bazena, ostavljajući mnoge bez daha.

Nakon što je objavila ovaj video, Kušadasi je izazvala lavinu komentara i reakcija svojih fanova, ali i šire javnosti. Mnogi su pohvalili njen izgled i samouverenost, dok su drugi izrazili svoje oduševljenje njenim plesnim umećem. Ipak, bilo je i onih koji su kritikovali ovakav vid promocije i isticali da je u pitanju puko isticanje tela radi skretanja pažnje.

 

 


Snežana Jovičić postala je poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju "Elita 7", gde je stekla veliku popularnost zbog svog harizmatičnog nastupa i kontroverznih poteza. Nakon rijalitija, Kušadasi je nastavila da gradi svoju karijeru na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog života sa pratiocima. Takođe, ona je pokrenula i sopstveni brend kupaćih kostima, koji je dobio veliku pažnju na tržištu.

Iako ima veliki broj vernih fanova koji je podržavaju u svemu što radi, Snežana Jovičić često nailazi i na kritike i osude javnosti zbog provokativnih objava. Ipak, ona ističe da se trudi da ostane autentična i da radi ono što je srećno čini, bez obzira na tuđe mišljenje.

Potez bivše takmičarke rijalitija "Elita 7" da objavi provokativan video sa bazena izazvao je žestoku reakciju javnosti, ali je i još jednom potvrdio njen status jedne od najkontroverznijih ličnosti sa domaće rijaliti scene. Kušadasi nastavlja da intrigira javnost, ostavljajući trag kroz svoje javne nastupe i objave na društvenim mrežama.

 

 

BONUS VIDEO: