ŠOKANTNO! Slađa Poršelina se UDAJE za OPASNOG TAJKUNA! Procurila PRIVATNA PREPISKA iz telefona, evo šta joj je rekao!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.08.2024 | 20:45


Slađa Lazić Poršelina objavila prepisku sa imućnim bogatašem!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock
ŠOKANTNO! Slađa Poršelina se UDAJE za OPASNOG TAJKUNA! Procurila PRIVATNA PREPISKA iz telefona, evo šta joj je rekao!

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" i starleta Slađa Lazić poznatija kao Blinda Poršelina na Instagram profilu objavila je misterioznu poruku, u kojoj otkriva da će se uskoro udati. Naime, Republika je nedavno otkrila da je Slađa u tajnoj vezi sa imućnim bogatašem, kog ne želi da prikazuje javnost, a sada je i ona potvrdila da će uskoro stati sa njim na ,,ludi kamen". 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić pred plastičnu operaciju

 

Lazićeva je na Instagram storiju objavila prepisku sa misterioznim tajkunom, u kom joj on govori da će je oženiti, a kako nije mogla da sakrije sreću, odlučila je da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži:

- Ti znaš da ću te na kraju ja oženiti - napisao je imućni biznismen, nakon čega je Slađa uzvratila:

- Znam - a pored odgovora je ostavila emotikon srca. 

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić Instagram

Ostaje nam da vidimo da li će Slađa biti dovoljno hrabra da otkrije o kom bogatašu je reč, budući da ga vešto krije od javnosti. 

Podsetimo, Slađa Lazić je nedavno bila na operaciji nosa, a portal Republika našao se na licu mesta, gde nam je starleta otkrila sve detalje:

Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo - ispričala je Slađa Lazić za Republiku. 

BONUS VIDEO: