AU, ŠARA GDEGOD STIGNE?! Prvo oglašavanje ljubavnice Uroša Rajačića, RASKRINKALA GA DO KOSKE: "Hteo je da..."


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.08.2024 | 23:15


"Pustio pipke" na sve strane!

Foto: Printskrin/RTV PINK
AU, ŠARA GDEGOD STIGNE?! Prvo oglašavanje ljubavnice Uroša Rajačića, RASKRINKALA GA DO KOSKE: "Hteo je da..."

Uroš Rajačić, bokser iz Pančeva, postao je poznat zbog afere sa udatom Jelenom Marinković u rijalitiju "Elita", iako je njen suprug Ivan Marinković bio prisutan. Nedavno su u javnost isplivale prepiske Rajačića sa drugom devojkom, iako je indirektno u emisiji "Narod pita" priznao da je zaljubljen u Jelenu. Stefani Grujić je raskrinkala aferu kada nije mogla više da ćuti, iznoseći sve što je znala u emisiji "Pitanja novinara". Rajačić i Jelena su kasnije na "Pretresu nedelje" priznali sve, postajući sve bliži potpunom otkrivanju istine.

Foto: printscreen/RTV Pink

Uroš Rajačić

Iako su mnogi verovali da su ušli u vezu, čini se da Rajačić nema takve namere, jer istovremeno flertuje i sa drugim devojkama. Domaći mediji su nedavno došli u posed još jedne prepiske koja dodatno otkriva Rajačićeve namere i ponašanje. Ova nova prepiska dodatno komplikuje situaciju i budi dodatne sumnje o njegovim stvarnim namerama.

U jednoj od glasovnih poruka se jasno čuje da je Uroš poziva na video poziv i obećava da će joj se javljati "ukoliko sve bude okej".

Kada su domaći mediji stupili u kontakt sa pomenutom devojkom i upitali je kada su se poslednji put čuli, ona je rekla:

- Juče ujutru - rekla je ona za Pink.rs, a na pitanje ko je koga prvi kontaktirao, rekla je da je on i uz to priložila još jedan skrinšot.

Uroš je njoj poslao poljubac, a potom priznao da mu je jako slatka i da bi želeo nešto sa njom.

- I sad me blokirao kad je ovo izašlo u novinama... Hteo je da dođem u Beograd, rekao mi je da ne bi smeo da priča sa mnom dok se situacija ne smiri, a javio mi se odmah nakon izlaska - rekla je ona za pomenute medije.

BONUS VIDEO: