NE BIRA NAČIN DA ZGRNE LOVU! Nakon što je pokušala da OPELJEŠI SOPSTVENE RODITELJE, smislila i OVAJ PLAN!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.08.2024 | 23:45


Želi da bude bogata po svaku cenu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NE BIRA NAČIN DA ZGRNE LOVU! Nakon što je pokušala da OPELJEŠI SOPSTVENE RODITELJE, smislila i OVAJ PLAN!

Anđela Šparavalo, bivša učesnica rijalitija "Elita", narušila je odnose sa svojom porodicom kada je započela homos*ksualnu vezu sa Bojanom Pavlović. U video snimku koji je objavila, Anđela je ispričala da su ona i Bojana, nakon što su izbačene sa superfinalne žurke zbog incidenata, otišle u apartman. Dok je Anđela zaspala u tom apartmanu, Bojana je otišla u svoj rodni grad, Novi Sad.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela i Bojana

Nakon toga, javnost je saznala za prepiske u kojima Anđela traži pozajmicu novca od nepoznate osobe, obećavajući da će ga vratiti čim uzme nakit iz porodične kuće. Ona je objasnila da su ona i Bojana dogovorile da Anđela ode kod porodice u Aranđelovac, predstavi im da su raskinule, kako bi se ponovo zbližila sa roditeljima i uzela nakit koji bi kasnije prodala. Dok je ona planirala ovaj manevar, Pavlovićeva je čekala u Novom Sadu.

Foto: Instagram/_spakii

Anđelin stori

Iako je Anđela i njena majka demantovale ove tvrdnje, njena majka je reagovala oštro, što je dodatno pogoršalo njihov odnos. U međuvremenu, Anđela je pronašla način da zaradi novac. Na društvenoj mreži Instagram obratila se pratiocima, otkrivajući da će večeras na TikToku organizovati lajv u kojem će prodavati svoju polovnu garderobu. Ovaj potez je privukao dodatnu pažnju, jer Anđela pokušava da pronađe nove izvore prihoda dok se suočava sa porodičnim i finansijskim izazovima.

BONUS VIDEO: