"Aneli je htela da se baci sa ćerkom sa terase... Ostala je da pati za mnom, Diorom i Balensijagom!": Asmin urnisao učesnicu "Elite", BUKTI RAT između bivših partnera!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 07.08.2024 | 08:45


Durdžića je isprovociralo što Ahmićeva tvrdi da će tražiti zabranu prilaska, a on ni ne pomišlja da joj priđe!

Foto: TV Pink/printscreen
"Aneli je htela da se baci sa ćerkom sa terase... Ostala je da pati za mnom, Diorom i Balensijagom!": Asmin urnisao učesnicu "Elite", BUKTI RAT između bivših partnera!

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić, koja ne prestaje da se prepucava sa svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem sa kojim ima ćerku Noru, prilikom svog poslednjeg gostovanja u "Narod pita" otkrila je da će tražiti zabranu prilaska za Asmina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić brutalno odgovorio Aneli Ahmić

Otac njenog deteta odmah se oglasio i urnisao Aneli.

- Za šta zabrana prilaska kad ona i da hoće da mi priđe ne može nego samo preko advokata i to nju najaviše boli. Istina je da je htela da se baci sa Norom sa terase, pa sam je vodio kod Karamujića na lečenje, izlazila i udarala se po nosu, išla na aftere, pa ostane po tri dana iako ima bebu, hapšena zbog teškog kriminala u trudnoći tad sam tek uviđao s kim sam, kući vrištala nasrtala na mene i imate snimak gde mi razbija glavu flašom. Sve sam ja to trpeo, ta žena je poremećena bolesnica od koje sam pobegao. Nek sam ja običan bauštelac, al' sam bio mnogo nesrećan što sam naleteo na takvo zlo. Samo nek mi se skine sa leđa i ne spominje me ta sramota ženskog roda - poručio je Durdžić preko Pink.rs.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anelli Ahmić otkrila da će da traži zabranu prilaska za Asmina

On se osvrnuo i na to što se neposredno pred početak emisije Aneli pojavila u patikama koje joj je kupio dok su još bili zajedno.

- Obula te patike jer pati za mnom i za Dior i Balensijagom. Posle mene nosi samo fuš stvari i fejk sa Instagram stranica. Nema više šopinga i Asmina, za tim ona najviše pati - zaključio je Ahmikćkin bivši. 

BONUS VIDEO: