SKANDAL! Ovo je "ŠKALJARAC" s kojim je uslikana Aneli?! Lagala u emisiji, svi bruje o OVOME! (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 07.08.2024 | 09:45


Ahmićeva govorila da ga ne poznaje, a onda se pojavili dokazi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
SKANDAL! Ovo je "ŠKALJARAC" s kojim je uslikana Aneli?! Lagala u emisiji, svi bruje o OVOME! (FOTO)

Aneli Ahmić je preksinoć gostovala u emisiji "Narod pita", gde ju je jedna gledateljka upitala da li je bila na sahrani izvesnog muškarca po imenu Rista. Ahmićeva se zbunila na pomen njegovog imena, govoreći da ga ne poznaje, a Pink je objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u "Narod pita"

Kako se sumnja na društvenim mrežama, radi se o Ristu Miljanoviću sa Cetinja, koji je ubijen u Turskoj, o čemu možete čitati klikom na link OVDE. Bio je član "škaljarskog klan" i jatak Jovana Vukotića. Turski inspektori tada su uhapsili Kotoranina Željka Bojanića (55), pripadnika "kavačkog klana", i osumnjičili ga za ubistvo Mijanovića, ali telo "škaljarca" nisu našli u dvorištu Bojanićeve vile, gde je navodno bilo zakopano.

Turska policija uhapsila je Bojanića u istanbulskom naselju Sarijer. Sumnju da je Miljanović mrtav inspektori u Turskoj dobili su vodeći istragu o likvidaciji Vukotića jer su njih dvojica bila u bliskoj komunikaciji i saradnji, a vođa "škaljarskog klana" imao je bazu u Istanbulu i čitavu vojsku kriminalaca. Smatra se da mu je Miljanović obezbeđivao štek-stanove.

Foto: MUP

Risto Miljanović

HAPŠEN VIŠE PUTA

Ovaj Cetinjanin hapšen je nekoliko puta zbog više krivičnih dela. S ocem Radovanom i tada maloletnim bratom priveden je 2013. u regionalnoj akciji "Grom", kada je razbijen lanac švercera droge. Sledeće godine osuđen je na pet godina i deset meseci zatvora zbog stvaranja kriminalne organizacije i šverca marihuane u međunarodnim razmerama.

U godinama nakon toga Miljanović se pominjao isključivo kao visokorangirani pripadnik "škaljarskog klana". Bio je učesnik nekoliko napada na pripadnike "kavčana". Tako je nasred ulice pucao na jednog od njih, a u septembru 2018, sa još dvojicom prijatelja, pretukao je Nikolu Drecuna, koji je bio blizak "kavačkom klanu".

BONUS VIDEO: