STANISLAV KROFAK U "ELITI 8": Konačno priznao da je otvoren za sve opcije, pa otkrio DETALJE PONUDE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 07.08.2024 | 10:20


Pantera trenutno uživa sa Majom Marinković u Crnogorskom primorju.

Foto: ATA images, Printscreen
STANISLAV KROFAK U "ELITI 8": Konačno priznao da je otvoren za sve opcije, pa otkrio DETALJE PONUDE!

Hrvatski MMA borac Stanislav Krofak trenutno uživa na Crnogorskom primorju, gde se opušta i priprema za predstojeće izazove. Uz njega je i njegova devojka, poznata rijaliti učesnica Maja Marinković, sa kojom je nedavno obnovio romansu.

U nedavnom razgovoru za domaće medije, Krofak je otkrio svoje planove za budućnost.

Izjavio je da planira da provede neko vreme na relaciji Beograd - Zagreb, a izrazio je i interesovanje za pripreme u Novom Sadu.

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Stanislav Krofak trenutno uživa sa Majom u Crnoj Gori

Takođe, nije isključio mogućnost ni povratka u rijaliti pa bismo od jesneni mogli da ga gledamo i u "Eliti 8".

Naime, ukoliko produkcija pristane na njegove uslove, Pantera ostavlja otvorenom za buduće odluke i tu opciju.


- Ovde smo, tu ćemo biti neko vreme. Ja ću onda u Zagreb, ona u Beograd. Bićemo na relaciji Beograd - Zagreb. Operisao sam nos, moram da odlučim gde ću na pripreme, razmišljam o Novom Sadu. Rijaliti opet? Znaju moju ponudu, videćemo... Ne mogu reći nikad više, nikad ne reci nikad - rekao je on za Blic.

Podsetimo, Stanislav je odmah po izlasku iz "Elite 7" otkrio javnosti da je produkciji ponudio bezobraznu cifru, ako žele ponovo da ga vide u rijalitiju, navodno, s ciljem da tako izbegne ponovno učešće. Međutim, kako stvari stoje, interesovanje za njim je sve veće, pogotovo otkako je ozvaničio vezu sa Marinkovićevom.

Njegova izjava da je otvoren za mogućnost ponovnog ulaska u rijaliti takođe je izazvala veliko interesovanje kako među fanovima, tako i među širom javnošću.

Krofakov misteriozan stav po pitanju mogućeg učešća u rijalitiju "Elita 8" dodatno je rasplamsao spekulacije i diskusije o njegovim budućim planovima.

BONUS VIDEO: