MIONA UPALA ŠA NA INSTAGRAM, PA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Naišla na skandalozne PREPISKE, reper sve vreme flertovao sa strane!


IZVOR: Republika/Š. P. - 07.08.2024 | 11:15


Miona Jovanović je uklonila sve sumnjive devojke sa liste pratilaca Nenada Aleksića Ša.

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock
MIONA UPALA ŠA NA INSTAGRAM, PA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Naišla na skandalozne PREPISKE, reper sve vreme flertovao sa strane!

Prilikom poslednjeg gostovanja Nenada Aleksića Ša u emisiji "Narod pita", reper je otkrio da su Miona Jovanović i on odmah po izlasku iz "Elite" proverili jedno drugom sve društvene mreže i sve sumnjive sklonili sa liste pratilaca.

Kako je i Miona sama potvrdila, Ša je flertovao sa brojnim devojkama putem Instagrama, zbog čega je reagovala i sve uklonila sa pomenute društvene mreže. Kada ga je voditeljka upitala da li je on blokirao Mioninog nekadašnjeg partnera Stanislava Krofaka, Ša je odgovorio da nije siguran, ali da je sa Mionine liste definitivno uklonjen.

S druge strane, reper tvrdi da je kod njega bilo mnogo više "posla" za Mionu, s obzirom da je ona imala više devojaka za proveru, a Aleksić je ostao bez mnogih pratilaca.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Dobro, ja sam morao malo više da otpratim, ali nema veze - nasmejao se Ša.

Nenad je bio voljan da ispuni te Mionine želje, pa ju je poslušao za svaku devojku i otpratio je sa Instagrama, baš kao što je to i ona uradila, pa je tako Stanislav Krofak završio na blok listi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Veza Mione i Ša bila je poprilično turbulentna tokom "Elite", a mnogi smatraju da se situacija ni sada nije promenila, s obzirom da jedno drugom i dalje ne veruju, već međusobno proveravaju telefone, društvene mreže, pa se čini da su i dalje na nekom testu.

BONUS VIDEO: