POSLE BRUTALNIH SVAĐA GA PRIMILA U KREVET: Aneli OPET SA NJIM SPAVA, procurio snimak iz hotelske sobe (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 07.08.2024 | 12:45


Ahmićeva se prema ovom muškarcu veoma ružno ponela, on joj prešao preko svega.

Foto: Republika
POSLE BRUTALNIH SVAĐA GA PRIMILA U KREVET: Aneli OPET SA NJIM SPAVA, procurio snimak iz hotelske sobe (FOTO)

Iako su mnogi sumnjali u njihovo prijateljstvo, izgleda da su prevazišli sve prepreke!

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić i po završetku rijalitija je u žiži javnosti, najviše zbog medijskog prepucavanja sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, kao i varnica koje i dalje sevaju između nje i Marka Janjuševića Janjuša.

Prati se svaki njihov korak i izjava što u emisijama u kojima gostuju, to i na društvenim mrežama gde često kažu mnogo više i između redova.

POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, sada je privukla pažnju susretom sa Urošem stanićem i to u svom krevetu u hotelskoj sobi. Naime, njeno rijaliti dete, koje je izdala u Beloj kući zajedno sa njegovim drugim rijaliti roditeljem Janjušem, sa kojom po završetku "Elite" nisu ostali u dobrim odnosima, objavilo je snimak kojim su očito hteli da pokažu kako su njih dvoje onovo "porodica".

Iako su imali burne svađe, izgleda da su pronašli zajednički jezik i uspeli da nastave svoje druženje. Oni su veče proveli zajedno, uživajući u snimanju za društvene mreže i brzoj hrani. Stanić je ostao i da prespa kod Aneli, a to što su sve delili u storijima putem društvene mreže Instagram, mnogi su protumačili i kao poruku Janjušu sa kojim su oboje u svađi.

Podsetio, Uroš je nedavno gostovao u emsiji "Narod pita" sa svojim rijaliti tatom za kog je u više navrata govorio da mu je u nekim momentima zamenio biološkog oca. 

Foto: printskrin

Marko Janjušević Januš vređao Uroša i u emisiji "Narod pita"

Međutim, na pitanje da li veruje u pomirenje sa njim i Aneli Ahmić tada nije bio posebno optimističan. 

- Oni su ispali kakvi su ispali prema meni, bio sam vezan za njih. Mislim da je to teško, posle svega da budemo kao pre, teško. Ja bih voleo da budemo kao pre, da budemo rijaliti porodica, da se šalimo i družimo, ali je početak bio lep, a kraj je bio debakl - govorio je pre nego što je uskočio u krevet kod svoje rijaliti mamice.

Bivši košarkaš koji je tokom zajedničkog gostovanja sa Urošem bio vidno nervozan i psovao u programu, nastavio je i u emisiji da vređa Stanića i opominjao ga da njihovo druženje u rijalitiju ne naziva "odonosom", a Uroš mu je odbrusio da postoje različite vrste odnosa, kao što su prijateljski i porodični, a ne samo ljubavni.

BONUS VIDEO: