ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE NAJAVLJENA ZA VEČERAS! Sledi vanredno raskrinkavanje VEZE Anite i Anđela!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.08.2024 | 11:45


Vreme je da javnost sazna istinu o vezi Anite Stanojlović i Anđela Rankovića u večerašnjoj emisiji.

Foto: ST/Dragan Kadić
ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE NAJAVLJENA ZA VEČERAS! Sledi vanredno raskrinkavanje VEZE Anite i Anđela!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" očekuje nas prava drama, jer će se kao gosti pojaviti Anđelo Ranković i Marko Janjušević Janjuš, poznati rijaliti takmičari koji su imali burne svađe i žestoka vređanja tokom svoje borbe u "Eliti".

Iako se ova dva takmičara poznaju još od prve sezone "Zadruge", njihov odnos se znatno pogoršao tokom učešća u "Eliti". Očekuje se da će njihov susret u emisiji biti ispunjen tenzijom i žestokim raspravama, a gledaoci jedva čekaju da čuju šta će ova dva kontroverzna učesnika reći jedan drugom u lice.

Ivana Šopić, voditeljka večerašnje emisije, poznata je po tome što ume da postavi žestoka pitanja i izvuče sve odgovore na goruće teme. Sa Anđelom i Janjušem kao gostima, očekuje se da će voditeljka biti posebno odlučna u svom pristupu, te da će se pobrinuti da nijedno pitanje ne ostane neodgovoreno.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđelo Ranković

 

Pitanja koja će biti postavljena Anđelu i Janjušu sigurno će biti usmerena na njihove sukobe, ali i na druge aktuelne teme iz njihovih života. Gledaoci već sada nestrpljivo iščekuju da čuju šta će ova dva kontroverzna gosta otkriti u emisiji "Narod pita".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Spremite se za večerašnju emisiju "Narod pita" jer nas očekuje prava drama, tenzija i žestoka sučeljavanja. Anđelo i Janjuš su spremni da odgovore na sva pitanja, a Ivana Šopić će se pobrinuti da izvuče kompletnu istinu. Takođe, Janjuš će govoriti o odnosu sa Aneli Ahmić, sa kojom je raskinuo u "Eliti", dok će Anđelo priznati sve o vezi sa Anitom Stanojlović, pobednicom sedme sezone rijalitija.

BONUS VIDEO: