UZNEMIRUJUĆA OBJAVA UČESNICE ELITE PREPLAŠILA NJENE NAJBLIŽE! Slošilo joj se zbog emisije na Pinku, ne veruje šta ju je snašlo!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.08.2024 | 16:15


Jovana Cvijanović hitno morala da se oglasi!

Foto: TV Pink/printscreen
UZNEMIRUJUĆA OBJAVA UČESNICE ELITE PREPLAŠILA NJENE NAJBLIŽE! Slošilo joj se zbog emisije na Pinku, ne veruje šta ju je snašlo!

Bivši učesnici rijaliti "Elita" Danijel Dujković Munjez i Stefani Grujić ušli su u verbalni klinč u emisiji "Narod pita", te je Munjez otkrio da mu je Stefanina bliska prijateljica otkrila da joj je Jovana Tomić Matora kupila patike.

Naime, sudeći po prepiskama koje je objavio Pink, reč je o Jovani Cvijanović koja je pisala Munjezu sinoć tokom same emisije da ako je nešto poteklo od nje, kako kaže, da ne pušta ništa, odnosno, da se ona totalno ograđuje od svega što je izneo Danijel uživo u emisiji, a što je Stefani kasnije demantovala. Naime, Jovana je shvatila da se izlanula, pa je poručila Munjezu da je nikako ne spominje:

- Ako je bilo šta od mene poteklo - ne puštaj. Druže, manite me, ne spominjite me - napisala je Jovana Munjezu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

Međutim, iznete su brojne optužbe i na račun Jovaninog privatnog života i odlaska na splavove sa nepoznatim muškarcima, zbog čega je pevačica hitno morala da se oglasi i objasni o čemu se zapravo radi:

- Gledam "Narod pita" i vidim spominju se neki Crnogorci, neki splavovi, pokloni... Na splavu nisam bila pet godina. Uznemirena jesam, jer ne znam o čemu se radi, ali samo želim da kažem da ja sa ovom pričom nemam veze. Stefani mi je drugarica i bila je kod mene nekoliko dana posle finalne žurke. Ja sam je odvela kući u Smederevo i to je to - napisala je Jovana Cvijanović jutros.

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Cvijanović

BONUS VIDEO: