OVE SCENE TEK OPERISANE SLAĐE LAZIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Gole grudi u prvom planu, učesnica otišla u EKSTREM!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.08.2024 | 15:45


Slađa Lazić izazvala haos novim snimkom!

Foto: ST/Nemanja Pančić
OVE SCENE TEK OPERISANE SLAĐE LAZIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Gole grudi u prvom planu, učesnica otišla u EKSTREM!

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić  ponovo je morala da se odvoji od ćerke Nore, sa kojom provodi sve vreme otkako se vratila kući posle rijalitija, zbog  gostovanja u emisiji "Narod pita".

Ona je boravak u Beogradu iskoristila i da se vidi sa svojom najboljom rijaliti drugaricom Slađanom Lazić Poršelinom, te da je provoza svojom novom besnom mašinom. Slađa je nedavno imala intervenciju, nakon čega je usledio oporavak, a svakodnevno fanove obraduje novim snimkom na Instagramu. Međutim, današnja objava posebno je privukla pažnju, s obzirom da je Poršelina odlučila da zagolica maštu pratilaca, pa se gotovo skroz skinula i usnimila za društvene mreže i izazvala pravu buru. POGLEDAJ GALERIJU

- Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo - ispričala je Slađa Lazić za Republiku, nakon pomenute intervencije.

Inače,Republika je nedavno otkrila da je Slađa u tajnoj vezi sa imućnim bogatašem, kog ne želi da prikazuje javnost, a nedavno je i ona potvrdila da će uskoro stati sa njim na "ludi kamen". 

Lazićeva je na Instagram storiju objavila prepisku sa misterioznim tajkunom, u kom joj on govori da će je oženiti, a kako nije mogla da sakrije sreću, odlučila je da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži.

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić

 

BONUS VIDEO: