MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ OZVANIČILI POMIRENJE! Procurila prva zajednička fotografija, Marija se odmah oglasila!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.08.2024 | 14:00


Miljana Kulić i Ivan Marinković su ponovo zajedno.

Foto: instagram.com/printscreen
MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ OZVANIČILI POMIRENJE! Procurila prva zajednička fotografija, Marija se odmah oglasila!

Nakon nedavnih burnih svađa, Ivan Marinković je otkrio u emisiji "Narod pita" da je uspeo da smiri tenzije sa porodicom Kulić i da će čim se oni vrate sa letovanja posetiti svog sina Željka u Nišu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da su Ivan i Miljana Kulić imali jako turbulentan odnos u prošlosti.

Ivan Marinković je istakao da je spreman da održi svoje obećanje i da će posetiti sina Željka čim se porodica Kulić vrati sa letovanja. Ovo je iznenađujuća vest s obzirom na to da su odnosi između Ivana i Miljane bili veoma napeti u prethodnom periodu. Očigledno je da je Ivan odlučio da staviti tačku na prošle nesuglasice i da se fokusira na pozitivne promene.

Nakon Ivanovih reči u emisiji, Miljana Kulić se oglasila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram i potvrdila njegove reči, objavivši fotografiju iz automobila u kom su zajedno. Ovo je izazvalo različite reakcije među pratiocima na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili nadu da će ova pozitivna promena u njihovom odnosu potrajati.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Iako su detalji njihovog susreta u Nišu još uvek nepoznati, ova vest je definitivno izazvala veliko interesovanje javnosti. Ostaje da vidimo da li će ova promena u njihovom odnosu biti trajna ili će se ponovo suočiti sa izazovima.

BONUS VIDEO: