HITNO SELA U KOLA I KRENULA NA PUT! Janjuš poslao Ahmićevoj OVU PORUKU, bivši ljubavnici sve vreme OBMANJIVALI JAVNOST?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.08.2024 | 19:45


Čini se da bivši ljubavnici nisu ni blizu toga da stave tačku na svoj odnos!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
HITNO SELA U KOLA I KRENULA NA PUT! Janjuš poslao Ahmićevoj OVU PORUKU, bivši ljubavnici sve vreme OBMANJIVALI JAVNOST?!

Drugoplasirana rijaliti takmičarka Aneli Ahmić je danas putem svog profila na društvenoj mreži Instagram podelila snimak iz svog novog automoobila, na kom je snimala pesmu "Predaleko".

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Anelin stori

Čitavu javnost je zanimalo gde je bivša rijaliti takmičarka krenula i da li je stihove posvetila Asminu Durdžiću ili Marku Janjuševiću Janjušu, a njen odgovor za domaće medije, koji su je upitali da li je krenula u Linc kod Durdžića, je sve ostavio u šoku.

- Misliš kod tate monstruma? Naravno da to nije istina, malo sam se našalila sa vama pošto je Linc bila aktuelna tema u Eliti - smejala se Aneli, a onda je prokomentarisala objavu Marka Janjuševića Janjuša i pesmu "Greškom isprošena" koju je podelio.

- Ako je to uopšte bilo posvećeno meni, ako on smatra da sam greškom isprošena to je jedna u nizu njegovih grešaka životnih. On moja greška nije bio, jer sam sve radila svesno i od srca - poručila je ona za Pink.rs.

Foto: instagram.com/printscreen

Janjušev Stori

Podsećamo, dok je putovao, Janjuš je slušao hit "Greškom isprošena", pa posebno istakao jedan deo:

- Greškom isprošena... - napisao je Janjuš uz snimak na Instagramu.

Marko Janjušević Janjuš je sve bacio u rebus ovim snimkom, a fanovi su ga zasgurno zatrpali porukama, s obzirom da još uvek nije poznat njegov ljubavni status i nikome nije jasno zašto je odlučio da svoj emotivni status krije od javnosti.

BONUS VIDEO: