MAJA NAPADNUTA U CRNOJ GORI! Stanislav Krofak HITNO REAGOVAO - neviđena drama u Bečićima! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.08.2024 | 20:45


Starleta izazvala haos na primorju!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
MAJA NAPADNUTA U CRNOJ GORI! Stanislav Krofak HITNO REAGOVAO - neviđena drama u Bečićima! (FOTO)

Popularna domaća starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak, nakon što su završili svoje učešće u rijalitiju "Elita", odlučili su da svojoj ljubavi pruže novu šansu i očigledno su veoma srećni i zadovoljni činjenicom kako sve teče u zajedničkom životu. Bivši rijaliti takmičari su zajedno na letovanju u Crnoj Gori, a njihovo pristvo na obali Jadranskog mora nije promaklo širokom auditorijumu i mnogobrojnim fanovima.

Maja i Stanislav snimali su se kako uživaju na popularnoj plaži u Bečićima, gde provode gotovo svaki dan svog odmora. Prema dostupnim informacijama, ovaj par ne samo da se opušta na prelepim obalama Crne Gore, već i aktivno provodi vreme s prijateljima, što dodatno obogaćuje njihov zajednički odmor. POGLEDAJ GALERIJU

Unatoč velikoj pažnji koju privlače i stampedu fanova koji se obrušio na starletu, Maja i Stanislav deluju kao da ih prisustvo fanova nimalo ne uzrujava. Maja je sa strpljenjem i osmehom pozirala za sve zaljubljenike u njen rad i lik, dok je Stanislav, poznat i pod nadimkom Pantera, stalno držao na oku i pomagao da sve bude u redu.

Kroz sve ove trenutke, čini se da su njih dvoje u potpunosti posvećeni jedno drugome i da uživaju u svakom momentu provedenom zajedno, bez obzira na prisustvo javnosti i komentare na društvenim mrežama, a to se može zaključiti i po njihovim osmesima i poljupcima koje špalju putem društvenih mreža.

BONUS VIDEO: