"OVO JE MOJ TATA"! Porodica malog Željka Kulića konačno na okupu, kad su ostali sami REKAO IM NEŠTO NEOČEKIVANO!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.08.2024 | 21:20


Najemotivnija scena dana!

Foto: printscreen/instagram
"OVO JE MOJ TATA"! Porodica malog Željka Kulića konačno na okupu, kad su ostali sami REKAO IM NEŠTO NEOČEKIVANO!

Rijaliti igrač Ivan Marinković odlučio je da se posveti poboljšanju porodičnih odnosa i pomirio se sa majkom svog deteta, Miljanom Kulić. Ova odluka dolazi kao deo njegove namere da izgradi bolje odnose sa porodicom, a vest o njihovom pomirenju brzinom svetlosti je dospela na društvene mreže. POGLEDAJ GALERIJU

Na Instagram profilu Marije Kulić, gde Miljana često deli svoja životna dešavanja, osvanule su zajedničke fotografije Ivana i Miljane koje su odmah postale viralne i preplavile sve društvene mreže. Ivan je odlučio da ih poseti u Nišu, a prvi korak bio je susret sa Miljanom, poznatijom kao Miksi, s kojom je pio kafu u jednom lokalnom kafiću.

Osim toga, Ivan je ispunio svoje obećanje i konačno se susreo sa sinom Željkom. Nakon susreta, Ivan je podelio detalje o tome kako je prošlo njihovo vreme zajedno i šta je sve poklonio svom sinu. Na objavljenim fotografijama može se videti kako otac i sin provode vreme šetajući tržnim centrom, gde su zajedno razgledali igračke i nosili kesu iz poznate prodavnice igračaka.

Foto: facebook.com

Ivan, Željko i Miljana

Za Miljanu je najposebniji trenutak bio kada su svi zajedno sedeli i proveli zajedničko vreme. U jednom dirljivom trenutku, Miljana je upitala svog sina Željka:

- Željko, je l' to moj tata?

- Ovo je moj tata - odgovorio je mali Željko s ponosom, dok se Ivan nije skidao osmeh s lica, očigledno uživajući u kvalitetnom vremenu provedenom sa svojim sinom i bivšom partnerkom.

Iako se svi nadaju konačnom pomirenju, ostaje nam da ispratimo na šta su Miljana i Ivan konačno spremni.

BONUS VIDEO: