REČI MALE NORE TERAJU SUZE NA OČI! Prvo JAVNO OGLAŠAVANJE Aneline ćerkice, ovo je rekla o svom ocu i majci - DA SE NAJEŽIŠ!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.08.2024 | 22:45


Evo zašto su deca najčistija bića na planeti!

Foto: Instagram.com/aneli_ahmic_official
REČI MALE NORE TERAJU SUZE NA OČI! Prvo JAVNO OGLAŠAVANJE Aneline ćerkice, ovo je rekla o svom ocu i majci - DA SE NAJEŽIŠ!

Javni sukob između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića iznenadio je mnoge i izazvao veliku pažnju. U središtu spora nalazi se teška optužba koju je Aneli uputila Asminu, tvrdeći da je dozvolio svojoj partnerki Staniji Dobrojević da javno iznese tvrdnje kako njihova ćerka prosi po tramvajima. Ova optužba je potresla javnost, a Aneli je oštro odgovorio na Asminovu kritiku, nazivajući je čak "ocem monstrumom".

Foto: Republika, Printscreen/Pink TV

Aneli i Asmin

U međuvremenu, na svetlo dana je izašao video-snimak koji je zabeležila Aneli u svom domu nakon njenog učešća u rijalitiju "Elita". Na tom snimku možemo videti Aneli i njenu ćerku Noru, koja u video-poruci iskreno govori o svojoj ljubavi prema oba roditelja. Nora iznosi koliko joj je majka nedostajala tokom njenog boravka u rijalitiju i kako je sve vreme volela i mamu i tatu. Ovaj video prikazuje dirljive trenutke između majke i ćerke i jasno pokazuje koliko su emocionalne veze unutar porodice snažne. POGLEDAJ GALERIJU

- Moja osećajna curica! Šta nju briga ko šta priča - napisala je Aneli uz snimak.

Pitanje koje se postavlja sada je kako će Asmin reagovati na ovaj emotivan snimak svoje ćerke. U svakom slučaju, nema sumnje da će ovakva vrsta iskrene i otvorene komunikacije dodatno komplikovati već napetu situaciju između Aneli i Asmina. Reakcija javnosti na ovaj video mogla bi dodatno pogoršati odnose između njih, jer se očekuje da će svaka strana interpretirati snimak u svetlu svojih interesa.

BONUS VIDEO: