KAKVA EKIPA! Milan Milošević uhvaćen u društvu poznatog muškarca na JAHTI! Baškare se za sve pare! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.08.2024 | 14:15


Popularni voditelj uživa u Crnoj Gori!

Foto: Instagram.com
KAKVA EKIPA! Milan Milošević uhvaćen u društvu poznatog muškarca na JAHTI! Baškare se za sve pare! (FOTO)

Voditelj "Elite" Milan Milošević trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde uživa u dugoplaniranom i zasluženom odmoru. Letnje dane provodi na najluksuznijim mestima, a svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadio je snimcima sa jahte. 

Naime, popularni voditelj našao se u društvu folkera Radiše Trajkovića Đanija. Milošević je podelio snimak koji je vrlo brzo postao viralan.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević i Đani na jahti

Inače, pre nego što je započeo svoju karijeru u svetu medija, Milošević je radio kao konobar. On je istakao da je radio kao konobar od 1994. do 2011, naglašavajući da je imao priliku da radi i u inostranstvu, konkretno na Santoriniju.

Ovom prilikom otkrio je da je imao priliku da posluži Anđelinu Džoli, Breda Pita, ali i Lejdi Gagu. Istakao je da su mu svi oni ostavljali velike napojnice, ali je istakao zanimljiv detalj o menadžeru Lejdi Gage, koji je ostavio čak 200 evra napojnice za šankera koji je primio rezervaciju u trenutku kada on nije bio prisutan.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević uživa na odmoru

Pored radnog iskustva, Milan je otkrio da je živeo i uživao na Santoriniju, ističući da je imao priliku da se upusti u "ludi noćni život" ovog elitnog ostrva. Prisetio se jednog događaja kada su ga pozvali brazilska manekenka i arhitekta da im se pridruži nakon radnog vremena da bi im pomogao da obnove svoju ljubav. Njegova priča o tome kako je pomogao ovom paru da se pomiri ostaje zanimljiv detalj iz njegovog života na Santoriniju. Nakon svog iskustva na Santoriniju Milan Milošević je započeo karijeru u medijima i postao prepoznatljivo lice televizije.

BONUS VIDEO: