JANJUŠ I MAJA SE KRIŠOM DOPISUJU?! Evo ko je otkrio nepoznate detalje! Stanislav za ovo nema pojma?!


IZVOR: Republika/ D. L. - 08.08.2024 | 19:15


Izvor blizak starleti je načuo svašta...

Foto: Ata images
JANJUŠ I MAJA SE KRIŠOM DOPISUJU?! Evo ko je otkrio nepoznate detalje! Stanislav za ovo nema pojma?!

Bivši učesnici rijalitija Elita Maja Marinković i njen nekadašnji partner Marko Janjušević Janjuš nedavno su se dopisivali kako bi ugovorili viđanje! Kako Republika saznaje, bivši cimeri, a nekada i partneri, planirali su zajednički izlazak, tako da, ako je suditi po rečima izvora, među njima za sada nema varnica.

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Maja i Janjuš su razmenjivali poruke preko Instagrama. Dogovarali su se da se sastanu na jedno splavu, ali ne nasamo, već je tu trebalo da bude još nekadašnji elitara, kao i Stanislav Krofak, sadašnji Majin dečko - počinje izvor i dalje nam otkriva: 

- Dopisivanje je bilo krajnje prijateljsko, tako da je bilo jasno da nema varnica i da se ne podgreva nikakvo staro jelo! Maja i Stanislav su nastavili dalje, Janjuš je u svom fazonu, posvetio se ćerkici i porodici, ali svakako i dalje svaki njihov korak izazove veliku pažnju. 

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsetimo, iako je Stanislav Krofak sve do samog kraja rijalitija tvrdio da ne postoji šansa da ponovo bude u vezi sa Majom Marinković, oni sada zajedno uživaju u Budvi, a čini se da im je odnos nikad stabilniji, sudeći po zajedničkim objavama na Instagramu. 

Krofak je opčinjen Majom i redovno deli njene snimke, a danas je sve iznenadio emotivnim klipom iz "Elite", kojim se prisetio kako je njegova romansa sa Majom počela. On ne krije da ga je Marinkovićeva privukla na prvu "loptu", ali ga je kasnije njeno ponašanje odbilo. Ipak, Maji je pošlo za rukom da ga ponovo osvoji i sada mu je potpuno posvećena, kao i on njoj.

BONUS VIDEO: