MIONA JOVANOVIĆ I ŠA NAPUŠTAJU BEOGRAD! Par odlučio da se skloni na neko vreme iz prestonice, evo šta im je usputna stanica!


IZVOR: Republika/ D. L. - 08.08.2024 | 20:15


Kako su prošli kroz pravi haos u rijalitiju, odmor im je preko potreban, a u Beogradu baš i ne mogu da se odmore kako treba, jer su ovde u epicentru dešavanja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MIONA JOVANOVIĆ I ŠA NAPUŠTAJU BEOGRAD! Par odlučio da se skloni na neko vreme iz prestonice, evo šta im je usputna stanica!

Bivši učesnici rijalitija Elita Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović uskoro planiraju da napuste Beograd! Kako smo uspeli da saznamo, par ide na dugo planirani odmor, a pre nego što napuste Srbiju, svratiće u njen rodni grad Kragujevac, kako bi i tamo bili sa dragim ljudima na par dana. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Miona i Ša planiraju da odu na odmor jako dugo. Želja im je bila da se posle rijalitija malo smire i sklone od haosa u kom su bili. Međutim, sada kada su otprilike smislili koja destinacija bi im najviše odgovarala, sada samo sve treba da sprovedu u delo - priča nam izvor na početku, pa nam dalje otkriva: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Oni će pre odmora van Srbije otići do njenih u Kragujevac. Ujedno im je to način da pokažu svima da među njihovim porodicama i celokupnom odnosu nema zle krvi. Kako su prošli kroz pravi haos u rijalitiju, odmor im je preko potreban, a u Beogradu baš i ne mogu da se odmore kako treba, jer su ovde u epicentru dešavanja.

Podsećamo, bivši učesnici rijalitija Elita Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović već neko vreme navodno nemaju problema u vezi, ali se svakodnevno javljaju opaske članova njihovih porodica. Naime, u emisiju "Narod pita" uključila se sinoć Nenadova majka koja se obratila Mioninoj porodici, a sada komšije otkrivaju da se par često svađa, i to usred bela dana u stanu u kom zajedno žive.

BONUS VIDEO: