MAJINA ZADNJICA OTIŠLA U STRANU, HITNO MORA NA NOVU INTERVENCIJU! Silikon joj se totalno izdeformisala, ovo više ne liči ni na šta!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.08.2024 | 18:15


Maja Marinković šokirala javnost novim fotografijama zadnjice.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MAJINA ZADNJICA OTIŠLA U STRANU, HITNO MORA NA NOVU INTERVENCIJU! Silikon joj se totalno izdeformisala, ovo više ne liči ni na šta!

Kako je već javnosti dobro poznato, Maja Marinković je neposredno pred ulazak u "Elitu" uvećala zadnjicu, o kojoj se i dan-danas govori, s obzirom da mnogi smatraju kako je starleta preterala i otišla u ekstrem.

Marinkovićeva sada uživa u Crnoj Gori sa Stanislavom Krofakom, a danas je fanove i pratioce obradovala novim, vrelim fotografijama sa bazena, gde joj je upravo zadnjica bila u prvom planu.

Komentari su se neprestano nizali i uglavnom su popularnu rijaliti učesnicu opominjali na loš rad, te joj preporučili da ode na korekciju. Maja se nije oglašavala na tu temu, niti je odgovarala na komentare, pa ne znamo da li ima u planu novu intervenciju.

 

 

Podsetimo, nakon operacije, Maja Marinković je javno progovorila o svom novom zahvatu i otkrila detalje ugradnje silikona u svoju već impozantnu zadnjicu.

- Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je tada bivša učesnica rijalitija "Elita".

Po mišljenju korisnika društvenih mreža, Majina zadnjica izgleda "izdeformisano", a nije poznato da li je Marinkovićeva želela ovakav rezultat ili se nešto desilo u međuvremenu.

BONUS VIDEO: