JOVANA CVIJANOVIĆ MC STOJANA UHVATILA U PREVARI?! Evo šta se dešavalo na splavu posle nastupa! Ima dokaze?!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.08.2024 | 22:15


Jovana je dobila informacije da je MC Stojan bio sa tom devojkom posle nastupa.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić
JOVANA CVIJANOVIĆ MC STOJANA UHVATILA U PREVARI?! Evo šta se dešavalo na splavu posle nastupa! Ima dokaze?!

Bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da je načula da je reper MC Stojan neveran devojci Zorani Mićanović! Ona tvrdi da je reper flertovao i kasnije otišao u nepoznatom pravcu sa jednom ženom nakon svog nastupa, a da su joj za celu situaciju javljale drugarice. 

- Jovana je dobila informacije da je MC Stojan bio sa tom devojkom posle nastupa. Ona je sa drugaricama prvi sedela u separeu, pa mu je nekoliko puta i mahala. Kad se sve završilo, odnosno kad je završio sa nastupom, našli su se i izašli napolju zajedno. Odvezli su se u nepoznatom pravcu, a niko nije uspeo da ih slika jer se to desilo u vreme kad ispred splava nije bilo puno ljudi koji su ih primetili - kaže nam izvor.

Foto: Instagram printsceen

MC Stojan

 

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Cvijanović oglasila se nedavno putem Instagrama, pa je komentarisala dosadašnji odnos repera MC Stojana i njegovu partnerku Zoranu Mićanović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

Jovana je bila vrlo ošta, a mnogi se pitaju zbog čega svaku priliku koristi da pecne repera, budući da su odavno bez ikakvog kontakta. 

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

Brzo je Zoka prebolela Stojketa. Naravno, kao što sam rekla, nikada nisu ni bili u vezi. Osudiše me da sam ljubomorna i da lažem. Jovana nikada ne laže, to morate da znate - kratko je napisala Jovana na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Jovana Cvijanović, pevačica i bivša učesnica rijalitija "Elita 7", poznata je i po tome što je ocinkarila mnoge poznate muškarce sa kojima je bila. Pevačica bez dlake na jeziku odlučila je da progovori o mnogim stvarima u razgovor sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: