TEODORA DELIĆ IDE NA OPERACIJU?! Bivša učesnica Elite na meti kritika zbog izgleda, rešila pod hitno da ode na privatnu kliniku (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 10.08.2024 | 10:45


Na kraju je i sama Teodora počela da sumnja u to da li joj prevelike usne stvarno stoje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TEODORA DELIĆ IDE NA OPERACIJU?! Bivša učesnica Elite na meti kritika zbog izgleda, rešila pod hitno da ode na privatnu kliniku (FOTO)

Bivša učesnica Elite Teodora Delić navodno je rešila da istopi filere u usnama, jer u poslednje vreme, otkako je u spoljnom svetu, ljudi ne prestaju da joj pričaju da ih smanji.

Naime, Delićka nije osoba koja preterano sluša komentare drugih, kada je njen život u pitanju, ali ovo je zastupljeno u tolikoj meri, da je i njoj postalo opterećujuće.

 

 

- Teodori svi pišu da bi bila mnogo lepša kada bi smanjila usne i to je nešto što joj do sada nikako nije smetalo. Ona je zadovoljna svojim izgledom i ne bi ništa promenila, ali su komentari počeli da joj prelaze preko glave - priča nam izvor i dalje otkriva: 

Foto: printskrin instagram

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić

 

- Na kraju je i sama Teodora počela da sumnja u to da li joj prevelike usne stvarno stoje, pa je otišla na konsultacije na jednu privatnu kliniku. Tamo se raspitala o tome šta bi bilo najbolje rešenje da ih malo koriguje, a doktor joj je preporučio da je najbolje da istopi filer u usnama, pa da vide kakva će situacija biti. 

Podsećamo, bivši takmičar rijaliti programa "Elite" Nenad Macanović Bebica odlučio je da zajedno s devojkom Teodorom Delić poseti plastičnog hirurga da bi osvežio lice. Nakon deset meseci provedenih u rijalitiju i zatvorenom prostoru, par je odlučio da se pozabavi svojim izgledom i poboljša samopouzdanje.

Teodora je tako pre par dana podelila fotografiju s nove korekcije obrva, pa se pohvalila finalnim rezultatom i promenom na licu.

BONUS VIDEO: