ANELI OTKRILA SVE O ULASKU U RIJALITI! Evo šta bi odmah promenila, mnogi ne veruju u njene reči!


IZVOR: Republika/ D. L. - 10.08.2024 | 11:15


Inače, kako je portal Republika prvi pisao, Ahmićka već neko vreme trpi užasne bolove u predelu vilice, a sve zbog toga što joj brada ne reaguje dobro na hijaluronske filere.

Foto: Printskrin/RTV PINK
ANELI OTKRILA SVE O ULASKU U RIJALITI! Evo šta bi odmah promenila, mnogi ne veruju u njene reči!

Sinoć je bivša učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić držala lajv na društvenoj mreži Tiktok, gde je odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Ona je otkrila nove detalje o životu van rijalitija, odnosu sa bivšim cimerima, ali jedno pitanje je posebno zaintrigiralo gledaoce - da li planira ulazak u Elitu 8 i šta bi promenila da ponovo uđe u rijaliti.

Aneli je izjavila da bi bila razigranija u novoj sezoni Elite, ističući da joj je nedostajala muzika koja bi je oraspoložila. Takođe, istakla je da ne bi ulazila u vezu, već bi želela da pokaže svoju pravu ličnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Bila bih razigrana. Tamo mi fali muzika da budem vesela. U sledećoj sezoni ne bih ulazila u vezu, bila bih sama i pokazala sebe onakvu kakva zaista jesam - objasnila je starleta. 

Ono što bi najviše promenila jeste oslobođenje od brige o mišljenju drugih ljudi, što joj nije do sada u rijalitiju polazilo za rukom. 

Foto: TikTok printscreen

Aneli Ahmić pokazala ožiljke na vilici

 

Inače, kako je portal Republika prvi pisao, Ahmićka već neko vreme trpi užasne bolove u predelu vilice, a sve zbog toga što joj brada ne reaguje dobro na hijaluronske filere koje je nedavno stavila. Naime, ona je na jednoj privatnoj klinici, kako smo saznali, stavila nekoliko mililitara filera kako bi preoblikovala bradu, a kako je na njoj to bila doza daleko veća od prepopučene, nastali su problemi. 

Aneli već neko vreme trpi ozbiljne bolove. Nakon što je sve što se tiče otoka i podliva došlo na svoje mesto, počela je da joj se koči vilica, što znači da je možda neki od nerava pogođen, a što inače ne bi trebalo da se dešava. Ona sada planira da topi filere jer ne može da podnese bolove, a u dogovoru sa doktorom kod koga je radila intervenciju ugovoriće to kako i kada će da se upuste u proceduru - priča nam dobro obavešten izvor. 

BONUS VIDEO: