SLAĐA PORŠELINA BI OPET POD NOŽ! Starleta se ne zaustavlja sa plastičnim operacijama, evo šta još ima u planu da menja na sebi (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 10.08.2024 | 16:15


Pre svega da kažem da nije tačno da kopiram Maju!

Foto: printscreen/RTVPink
SLAĐA PORŠELINA BI OPET POD NOŽ! Starleta se ne zaustavlja sa plastičnim operacijama, evo šta još ima u planu da menja na sebi (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Poršelina već je uradila nekoliko operacija i promenila estetski na sebi šta je želela, ali se tu ne zaustavlja. Naime, ona planira da operiše i grudi, nakon što prođe malo vremena i dosadašnje rane zarastu. 

- Pre svega da kažem da nije tačno da kopiram Maju. Ja sve sama finansiram, a i da mi plaća neko, to je moja stvar. Imamo još da radimo i grudi. Malo sam još pod ožiljcima, ali tu je šminka da to prekrije. Još malo ćemo, ne stajemo još - rekla je Slađa za Pink.rs, pa je pomenula Anitu Stanojlović i to da li su u kontaktu:

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Slađa Poršelina

 

- Baš sam se malopre s Anitom čula. Treba da odem u Kruševac kod nje ujutru i dolazimo posle zajedno za Beograd. Aneli je bila tu, imale smo emisije. Imam veliko prijateljstvo sa Anitom i Anđelom, kao i Aneli.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Poršelina

 

Inače, bivšu učesnicu "Elite" Slađanu Lazić zvanu Slađa Poršelina bije glas da su je šetali matorici, koji su joj obezbedili sve, pa i da vozi porše, zbog čega je navodno i dobila nadimak. Međutim, ona je sada rešila da stavi tačku na sva nagađanja i otkrila koliko je zapravo star njen dečko.

Prilikom njenog gostovanja u emisiji "Narod pita" Slađa je dobijala razna pitanja, a među njima se oglasio i jedan tviteraš, koji ju je čačnuo tamo gde je obično svi i prozivaju.

Ja tvoj hejter, smešno. Oblačio te je dečko iz Čačka od 55 godina, vozila si njegova kola i zato si Poršelina. Užice te ne voli, lažeš - glasila je objava na društvenoj mreži Tviter, koju joj je pročitala voditeljka.

BONUS VIDEO: