PREVARA VEKA U PROGRAMU! Anita i Anđelo uhvaćeni u DEBELOJ LAŽI, obmanuli naciju, a sada DOKAZ isplivao na videlo!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.08.2024 | 04:30


Anita Stanojlović i Anđelo Ranković na udaru njihovih antifanova!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PREVARA VEKA U PROGRAMU! Anita i Anđelo uhvaćeni u DEBELOJ LAŽI, obmanuli naciju, a sada DOKAZ isplivao na videlo!

Na Instagram stranicima koje se bave životima takmičara rijalitija ,,Elita 7" i ,,Zadruga" se vrlo često mogu pronaći dokazi o njihovim ranijim izjavama koje se ne poklapaju. Tako se sada na Instagram stranici pojavio status koji govori o odnosu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, te da su navodno njih dvoje uhvaćeni u laži. 

Naime, kako se tvrdi u statusu, tokom gostovanja Anita je imala kontradiktorne rečenice, te su se oni pozabavili raskrinkavanjem. Kako piše u statusu Anita je u jednoj izjavi tokom gostovanja u emisiji izjavila da je Anđelo u idiličnim odnosima sa njenim sinom Aleksejem, dok je kasnije izjavila kako se još uvek nisu njih dvojica upoznali, što je izazvalo sumnju da su pokušali da sakriju kako stoje zaista stvari u njihovom odnosu. 

Foto: Instagram.com

Status o Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću

 

- Pre neku noć, dve nedelje po zavešrtku rijalitija je Anita rekla kako je Anđelo savršen prema Alekseju. Minut nakon toga, ide pitanje gledalaca koji pita ,,Da li je Anđelo upoznao Alekseja?", na šta Anita kaže: ,,Pa, evo, nikako da stignemo, nije još upoznao Alekseja". Ne ono prvo gostovanje, nego drugo. A Kruševac je na 220 km od Beograda. Ja vozim - stoji na Instagram stranici koja se bavi raskrinkavanjem tajni takmičara Elite. 

Ni Anita, ni Anđelo nisu još uvek objavili snimak Rankovićevog susreta sa Aleksejem, zbog čega još uvek nije došlo do upoznavanja. 

BONUS VIDEO: