ŠOK! Aneli Ahmić objavila privatni snimak, ON joj se pojavio na KUĆNOM PRAGU, prebledela kada ga je videla! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 10.08.2024 | 23:45


Aneli Ahmić ostala je zatečena!

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy
ŠOK! Aneli Ahmić objavila privatni snimak, ON joj se pojavio na KUĆNOM PRAGU, prebledela kada ga je videla! (VIDEO)

Bivša takmičarka popularnog muzičkog takmičenja "Elite 7", Aneli Ahmić, nedavno je iznenadila javnost objavom snimka na društvenim mrežama. Naime, Aneli je podelila snimak na kojem se vidi kako je njen bivši kolega iz takmičenja, Uroš Stanić, iznenadio posetom Sarajevu, što je nju oduševilo.

Aneli je u opisu snimka napisala da ju je poseta Uroša potpuno iznenadila, te da je bila presrećna što ga je ponovo videla. Njih dvoje su se upoznali tokom takmičenja "Elite 7" i stekli su blisko prijateljstvo, a sada su se ponovo susreli u Anelinoj rodnoj zemlji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon Uroševog dolaska, Aneli je odlučila da ga izvede u noćni život Sarajeva. Njih dvoje su posetili nekoliko popularnih lokala u gradu, gde su se opustili i uživali u razgovoru i atmosferi. Fotografije i snimci sa njihovog noćnog izlaska brzo su postali hit na društvenim mrežama, a obožavaoci su bili oduševljeni njihovim neočekivanim druženjem.

Iako su se takmičili jedan protiv drugog u "Elite 7", Aneli i Uroš su uspeli da izgrade čvrsto prijateljstvo koje traje i van takmičarskog okruženja. Njihov susret u Sarajevu je još jednom potvrdio da su njihove veze ostale snažne i da su spremni da podrže jedno drugo i u budućnosti.

Njihov neočekivani susret i noćni izlazak naišli su na brojne pozitivne reakcije fanova, koji su bili oduševljeni njihovom spontanošću i iskrenim prijateljstvom. Mnogi su izrazili nadu da će ih ponovo videti zajedno na nekom muzičkom događaju ili projektu, dok su drugi jednostavno uživali u prizoru dvoje prijatelja koji se odlično zabavljaju u gradu.

Poseta Uroša Stanića Sarajevu i noćni izlazak sa Aneli Ahmić definitivno su bili događaji koji su iznenadili mnoge, ali su istovremeno otkrili lepu i snažnu prijateljsku vezu između dvoje bivših takmičara. Njihovo prijateljstvo i dalje inspiriše fanove i pokazuje da muzika može da stvori trajne veze i prijateljstva.

 

 

BONUS VIDEO: