BIVŠI UČESNIK ELITE TADA NAPRAVIO DETE! Evo šta je sa ženom i da li su u kontaktu, sve rešio da prizna usred emisije (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 11.08.2024 | 08:15


Viđam je, ali ne želim da se reklamiram na račun male dece, zalažem se za podizanje nje!

Foto: RTV PINK printscreen
BIVŠI UČESNIK ELITE TADA NAPRAVIO DETE! Evo šta je sa ženom i da li su u kontaktu, sve rešio da prizna usred emisije (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Elita Darijan Radomirović pričao je sinoć u emisiji "Narod pita" o detetu i devojci sa kojom je ranije bio u vezi. Gledateljka Mila upitala je Darjana da li je video svoju ćerku, kao i da li plaća alimentaciju za nju.

Želim da pozdravim i Snežu i Darjana, ja imam više simpatija prema Darijanu jer ume bolje da se predstavi i nekako mi je iskreniji. On je rekao da joj je dao šansu ali da nije video sebe pored nje i to je ono što mislim. Sneža ima taj stil kroz rijaliti koji se meni lično ne dopada, ostavio je jedan dobar utisak i mislim da je bio dobar drug onima sa kojima se družio i mislim da je faca za rijaliti. Čula sam da Darjan ima kontakt sa devojčicom, verujem da je tako? - pitala je gledateljka.

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović i Sneža Kušadasi

 

- Viđam je, ali ne želim da se reklamiram na račun male dece, zalažem se za podizanje nje, imamo sjajan odnos i zahvalni su mi porodica njena i svi na zalaganju oko odgajanja deteta, pretrpeo sam sve kritike. Ona je donela devojčicu u krevet gde je nekada živeo moj otac i to je stvarno neprocenjivo. Jedan život se ugasio, drugi se stvorio - rekao je Darjan.

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović

 

- On govori da je u kontaktu sa deco, a čula sam da je otac još četvoro dece - rekla je Sneža.

- Ja ne verujem tim glupostima, stotine ljudi su mi pisali šta misle o njoj, ona je jako omražena osoba i žele svi da je prokomentarišu jer je mnogima učinila zlo - rekao je Darjan.

BONUS VIDEO: