SAOPŠTENA NAJNOVIJA ODLUKA PRODUKCIJE! Pripremite kokice, jer sledi neviđeni ŠOU!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.08.2024 | 12:45


U večerašnjoj emisiji "Narod pita" sledi totalno raskrinkavanje.

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
SAOPŠTENA NAJNOVIJA ODLUKA PRODUKCIJE! Pripremite kokice, jer sledi neviđeni ŠOU!

Večerašnja epizoda emisije "Narod pita" obećava da će biti jednako intrigantna kao i prethodna. Nakon sinoćnje emisije koja je izazvala veliki broj reakcija, večeras će se u vrućoj stolici emisije naći Jelena Ilić Marinković, koja je nedavno bila u centru pažnje zbog aferom sa Urošem Rajačićem. Očekuje se da će Jelena otkriti detalje o ovoj kontroverznoj temi, ali i da će govoriti o mnogim drugim aktuelnostima.

Sinoćnja emisija "Narod pita" bila je u znaku voditeljke Ane Radulović i njenih gostiju, Snežane Kušadasi i Darijana Radomirovića. Tema emisije izazvala je mnoge reakcije i zaintrigirala mnoge gledaoce. Očekivalo se da će doći do velikih obrta, raskrinkavanja i saznavanja istine, a večeras se očekuje isto tako uzbudljiva atmosfera.

Foto: TV Pink/printscreen

Jelena Marinković

 

Voditeljka Ana Radulović, koja je bila domaćin sinoćnje emisije, ostaje na mestu voditeljke i večeras. Njena sposobnost vođenja razgovora i postavljanja provokativnih pitanja doprinela je dinamičnosti emisije, te se očekuje da će i večeras uspeti da izvuče zanimljive informacije od svojih gostiju.

Inače, Jelena Marinković odlučila je da napravi promenu u svom izgledu i to podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. Nakon posete frizeru, Jelena je odlučila da osveži boju kose i ošiša krajeve, te ih uvije u bujne lokne. Reakcije na društvenim mrežama nisu izostale, a komplimenti su se samo nizali.

Jelena je svojim pratiocima otkrila da je posetila frizera kako bi se osvežila i napravila promenu u svom izgledu. Nova boja kose i bujne lokne su očigledno oduševile njene pratioce, koji su joj uputili mnoštvo komplimenata ispod objave na Instagramu.

BONUS VIDEO: