VRELA AKCIJA MAJE I STANISLAVA USRED BELA DANA: Starleta nije mogla da se OBUZDA, pa na plaži dovela Krofaka do LUDILA!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.08.2024 | 16:45


Maja Marinković i Stanislav Krofak se potpuno opustili!

Foto: instagram.com/printscreen
VRELA AKCIJA MAJE I STANISLAVA USRED BELA DANA: Starleta nije mogla da se OBUZDA, pa na plaži dovela Krofaka do LUDILA!

Starleta Maja Marinković i njen dečko Stanislav Krofak nakon dana koje su proveli u Crnoj Gori, zaputili su se ka Selcu, mesto gde je vrlo često odlazio sa bivšom devojkom Mionom Jovanović

Maja i Stanislav sus e smestili u jednom luksuznom apartmanu, odakle su se javili iz kreveta, a nakon toga su se uputili ka plaži.  POGLEDAJ GALERIJU

Maja i stanislav su se opustili na plaži, a starleta ga je sve vreme mazila po nozi, a komentari su se samo nizali. Stanislav je sve vreme bio u erekcije, što se može zaključiti po komentarima. 

- "Overili i Selce", "Vrela akcija na plaži, dok ljudi gledaju, hit", "Maja ne može da se obuzda", "Stanislave, drži se, vidi se koliko ti je teško" - bili su samo neki od komentara. 

Za to vreme, Miona i Nenad Aleksić Ša odmaraju na Zlatiboru, odakle se oglašavaju putem svog Instagram profila. Kako su i sami otkrili za medije, planiraju publiku da obraduju duetom, koji će pokoriti estradu, a Jovanovićeva je odlučila da usavrši pevanje, pa će krenuti na časove, dok će joj reper privatno pomagati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Videćemo kako će Miona reagovati na informaciju da Maja trenutno boravi upravo tamo gde je ona želela da ode na letovanje i koliko će teško prihvatiti činjenicu da ju je Krofak tako brzo preboleo i nastavio svojim putem.

Podsećamo, tokom medenog meseca u "Eliti", Miona je izjavila da planira da ide u Selce po napuštanju rijalitija, ali reper nije želeo ni da čuje za tu opciju, s obzirom da je upravo tamo uživala nekada sa Stanislavom.

BONUS VIDEO: