BRUTALNA REAKCIJA MIONE JOVANOVIĆ! Oštro ZAGRMELA nakon saznanja o Krofaku i Maji: "ISKRENO ME..."


IZVOR: Republika/M. Đ. - 11.08.2024 | 18:45


Evo šta mu je poručila kad je saznala da je sa novom devojkom otišao u Selce!

Foto: YT/Zadtuga official/IG/Maja Marinković/Pink TV
BRUTALNA REAKCIJA MIONE JOVANOVIĆ! Oštro ZAGRMELA nakon saznanja o Krofaku i Maji: "ISKRENO ME..."

Bivši rijaliti učesnik i MMA borac Stanislav Krofak je tokom emitovanja najpopularnijeg rijalitija "Elita" razotkrio gledaocima svoja prethodna iskustva iz malog mesta Selce, u Hrvatskoj, gde je provodio ranije romantično vreme sa svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović.

Tom prilikom, Miona je izrazila želju da ponovo poseti ovo mesto, ali ovoga puta u društvu svog trenutnog partnera, Nenada Aleksića Ša. Stanislav je, međutim, bio protiv te ideje i nije bio oduševljen mogućnošću da Miona i Ša dođu u Selce.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Ša, Miona, Krofak i Maja

Ono što je sve iznenadilo jeste najnoviji potez Stanislava Krofaka. Naime, on je odlučio da poseti Selce sa svojom trenutnom devojkom, Majom Marinković, uprkos činjenici da su Maja i Miona u velikom medijskom sukobu. Ovaj postupak je izazvao šok među pratiocima i fanovima rijalitija, s obzirom na napetost između Maje i Mione.

Ekipa portala Pink.rs odmah je kontaktirala Mionu kako bi saznali njen stav o Stanislavovom odlasku u Selce sa Majom. Miona je, s obzirom na situaciju, kratko i jasno odgovorila:

- Iskreno me ne zanima - bila je jedina reakcija koju je Miona pružila na ovu situaciju.
Njena reakcija odražava indiferentnost prema postupcima bivšeg partnera i njegove trenutne devojke, što dodatno ukazuje na složenu dinamiku između bivših i sadašnjih veza u medijskoj sferi.

BONUS VIDEO: