OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA U JANJUŠEVOM DOMU! Pojavile se PRVE SLIKE iz Prijepolja, ne može da dođe sebi!


IZVOR: Republika/O. B. - 11.08.2024 | 17:15


Janjuš je rešio da leto provede u toplini porodičnog doma!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA U JANJUŠEVOM DOMU! Pojavile se PRVE SLIKE iz Prijepolja, ne može da dođe sebi!

Marko Janjušević Janjuš, bivši takmičar rijalitija "Elita 7", nedavno je odlučio da se povuče iz gradske vreve i provede neko vreme sa svojom ćerkom Krunom. Njih dvoje su otputovali u prelepo Prijepolje, u porodičan dom, gde su se prepustili uživanju i odmoru.

Na svojoj društvenoj mreži, Janjuš je podelio fotografiju koja je oduševila mnoge - on i Kruna su se opustili u krevetu, okruženi toplinom svog psa Vesne. Ova nežna scena pokazuje koliko je Janjuš posvećen svojoj ćerki i koliko mu znači zajedničko vreme provedeno sa njom.

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš sa ćerkom Krunom i psom Vesnom

 


Ova poseta Prijepolju je za Janjuša bila prilika da se fokusira na porodične vrednosti i da provede kvalitetno vreme sa svojom ćerkom. Njihov odmor je bio ispunjen smehom, razgovorima i nezaboravnim trenucima koji će im zauvek ostati u sećanju.

Janjuš je kroz svoje objave na društvenim mrežama izrazio veliku zahvalnost što ima priliku da provede vreme sa Krunom i stvori divne uspomene. Ova porodična avantura u Prijepolju donela mu je radost i osnažila njihovu već blisku vezu.

Na kraju, ova priča o Janjuševom porodičnom odmoru u Prijepolju nas podseća koliko je važno izdvojiti vreme za svoje najbliže i uživati u jednostavnim, ali dragocenim trenucima provedenim zajedno.

Janjušević je još jednom pokazao koliko je vezan za svoju ćerku Krunu, zbog koje je kako i istakao ušao u rijaliti kako bi zaradio novac i omogućio joj lep i lagodan život. 

BONUS VIDEO: