KAO DA JE DOŠLA DA IZVRŠI ATENTAT: Maja i Stanislav izazvali HAOS u Crikvenici, Car ZAUSTAVLJEN na ulici! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 12.08.2024 | 11:15


Starleta i MMA borac poslali jasnu provokaciju!

Foto: ATA images, Wikimedia/Roberta F., instagram.com/printscreen
KAO DA JE DOŠLA DA IZVRŠI ATENTAT: Maja i Stanislav izazvali HAOS u Crikvenici, Car ZAUSTAVLJEN na ulici! (VIDEO)

Starleta Maja Marinković i njen partner Stanislav Krofak Pantera napustili su Crnu Goru i došli na Hrvatsko primorje, gde su napravili totalnu pometnju. Naime, Maja i Stanislav su sinoć posetili Crikvenicu, rodni grad Filipa Cara, Marinkovićkinog bivšeg partnera.

Maja je odmah podelila snimak i uslikala svetleći znak "Crikvenica", što možete videti u nastavku ovog teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

- Malo u šetnjicu - napisala je Maja i usnimila centar ovog gradića, što su mnogi shvatili kao provokaciju upućenu bivšem partneru.

Svi su čekali Carevu reakciju. On je okačio nekoliko snimaka iz provoda sa svojim najboljim prijateljem Brunom Uremovićem, a potom se oglasio za medije.

Foto: Instagram.com

Car sa Brunom u provodu

- Ljudi me zaustavljaju po ulici i pišu mi poruke na mrežama da su došli kao je došla atentat da izvrši u Crikvenici. Ja nisam Kristijan i Taki da glumim carinika i baljezgam da neko nije dobrodošao u moju državu i grad - započeo je Filip, pa dodao:

- Dapače, kad bi bogdom ceo svet letovao u mom predivnom kraju da svi moji prijatelji ugostitelji i svi u mom gradu profitiraju i da nam grad dobije reklamu. Sretno im letovanje i nek uživaju u divnoj Crikvenici i okolini - rekao je Car za "Pink.rs".

Foto: Instagram.com

Car je objavio nekoliko snimaka iz provoda

Kako Crikvenica ima nešto više od 11.000 stanovnika, postoji velika mogućnost da će se Car sresti sa Majom i Stanislavom, a kako će proteći mogući susret, ostaje da ispratimo.

BONUS VIDEO: