JANJUŠ SE TAJNO VIĐA S MAJINOM DRUGARICOM? Procurio ŠOK-DOKAZ, odao ih samo JEDAN DETALJ!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.08.2024 | 12:45


Janjuš otkrio gde se sad nalazi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
JANJUŠ SE TAJNO VIĐA S MAJINOM DRUGARICOM? Procurio ŠOK-DOKAZ, odao ih samo JEDAN DETALJ!

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7Marko Janjušević Janjuš izazvao je veliku pažnju javnosti objavom fotografije na Instagram profilu na kojoj pozira na Zlatiboru. Ova objava izazvala je mnogo spekulacija, posebno zbog činjenice da se nalazi u blizini Slađe Lazić, bivše najbolje drugarice Janjuševe bivše devojke Maje Marinković. POGLEDAJ GALERIJU

 


Poznato je da je Slađa Lazić često viđana na relaciji Užice-Zlatibor, pa su mnogi odmah počeli da spekulišu da se Janjuš tajno viđa s njom. Međutim, treba naglasiti da su ovo samo spekulacije koje su se pojavile na Instagramu, te da nema zvaničnih informacija o eventualnom susretu.

Marko Janjušević Janjuš, inače poznat po turbulentnom ljubavnom životu, često ističe koliko uživa u boravku u prirodi i relaksaciji koju mu Zlatibor pruža. Njegove fotografije sa planine uvek izazivaju pažnju javnosti, a ovaj put posebno zbog povezanosti sa imenima poznatih ličnosti.

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić u emisiji ,,Narod pita"

 


Ova objava izazvala je veliku medijsku pažnju, a fanovi i pratioci na društvenim mrežama aktivno komentarišu mogućnost susreta sa Slađom Lazić. Svako ko prati Janjuša zna da on voli da deli delove svog života sa javnošću, ali ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ovih spekulacija.

Kako god bilo, trenutno je teško doneti bilo kakve zaključke o ovoj situaciji, a vreme će pokazati da li je ovo bila samo obična poseta Zlatiboru ili možda nešto više od toga. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj događaja i eventualne reakcije glavnih aktera.

BONUS VIDEO: