ŠA OSTAO BEZ MIONE! Obelodanjeno šta se desilo, on se HITNO oglasio, pa OTKRIO u kakvom je sada stanju!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.08.2024 | 14:45


Nenad Aleksić Ša uhvaćen bez Mione Jovanović, svi se pitaju šta se desilo!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
ŠA OSTAO BEZ MIONE! Obelodanjeno šta se desilo, on se HITNO oglasio, pa OTKRIO u kakvom je sada stanju!

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7" i poznati reper Nenad Aleksić Ša na Instagram profilu objavio je fotografiju koja je izazvala lavinu komentara. Naime, Nenad je objavio fotografiju kako uživa u sunčanom danu u sobi, a mnogi su se pitali gde mu je devojka Miona Jovanović. 

Poznato je da su Miona i Ša otputovali na Zlatibor, gde su proveli nekoliko divnih i mirnih dana, opuštajući se uz šetnju i lepu klopu. Iako su se mnogi zapitali da li je Miona otišla kod roditelja, te je zbog toga Ša sam u sobi, verovatno je Jovanovićeva imala neka posla ili je odmarala, pa nisu pozirali zajedno. 

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša Instagram

 

Podsetimo, portal Republika došao je do snimka na kom Miona i Ša šetaju Zlatiborom. Miona je posebno istakla svoju pripremu za popodnevnu šetnju planinom sa Nenadom, pokazujući svoj autfit i naglašavajući lepotu prirode koja ih okružuje.

Njih dvoje su očigledno uživali u svakom trenutku provedenom u prirodi i delili ove intimne trenutke sa svojim pratiocima. Mi smo ih uhvatili dok šetaju ulicama i fotografišu se sa fanovima, koji su ih "napali", ne bi li porazgovarali sa njima, a reper nije skidao osmeh sa lica. Čini se da su uspeli da uplove u mirnu luku i "stabilizuju" vezu, a videćemo kako će Miona izgladiti odnose sa svojom porodicom. POGLEDAJ GALERIJU

 

Nenad i Miona su privukli pažnju javnosti i nakon završetka rijalitija ''Elita''. Njihove aktivnosti na društvenim mrežama često su praćene, a njihovi pratioci su imali priliku da uživaju u deljenju njihovih iskustava i trenutaka sreće.

BONUS VIDEO: