HITNO POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Trudna učesnica "Elite" OSETILA TEGOBE, otkriveni detalji Miličinog pregleda!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 12.08.2024 | 17:15


Ovaj problem muči i mnoge druge trudnice!

Foto: instagram.com/borabambiterzic
HITNO POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ! Trudna učesnica "Elite" OSETILA TEGOBE, otkriveni detalji Miličinog pregleda!

Borislav Terzić Terza, poznati učesnik rijalitija "Elita", koji je u rijalitiju napravio bebu sa Milicom Veličković, otvoreno i javno govori o svojim planovima vezanim za veridbu i svadbu sa bivšom rijaliti učesnicom i svojom sadašnjom partnerkom. Terza je izneo da su on i Milica, koja je sada trudna, postali još bliži nakon što su napustili rijaliti i proveli vreme zajedno van kamere.

Foto: Foto Dragan Kadic

Terza

- Milica je izuzetno pažljiva kada je u pitanju sve što se odnosi na naše dete. Naravno, želim da budem uz nju zbog bebe, ali moram da naglasim da nam se odnos izvan rijalitija pokazao kao vrlo uspešan. Zaista je volim, a veridba će biti krajem ovog meseca, dok je svadba planirana za sledeću godinu - izjavio je Terza početkom meseca, dok je Milica bila na odmoru na moru.

Sa svoje strane, Milica je putem društvenih mreža izrazila zadovoljstvo svojim trenutnim stanjem.

- Savršeno sam, uživam na moru, trudnoća prolazi bez problema, ali jedva čekam da se vratim i ponovo vidim Terzu - rekla je ona ranije za domaće medije.

Međutim, ni po povratku sa odmora, Milici se nisu rešili problemi vezani za kožu, što je čest fenomen tokom trudnoće zbog hormonalnih promena tokom drugog stanja.

Foto: Instagram.com/Milica Veličković

Miličin Stori

- Videli ste da mi je šou sa licem od kad sam izašla, ali i to sređuje moja kozmetičarka - napisala je trudna takmičarka putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: