IVAN I MILJANA PROGOVORILI O ODNOSU: "Živimo kao u braku!" Kulićka priznala da je navikla na MUŠKO U KUĆI, pa otkrila ŠTA RADE DOK SVI SPAVAJU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.08.2024 | 18:15


Prevazišli sve nesuglasice zbog deteta, ali već imaju i svoje jutarnje rituale.

Foto: Instagram.com
IVAN I MILJANA PROGOVORILI O ODNOSU: "Živimo kao u braku!" Kulićka priznala da je navikla na MUŠKO U KUĆI, pa otkrila ŠTA RADE DOK SVI SPAVAJU!

Bivši učesnici "Elite" Miljana Kulić i Ivan Marinković progovorili su o svom odnosu koji su uspeli da izglade zbog sina Željka, te otkrili kako se osećaju otkako je Marinković u Nišu.

Pošto Ivan zbog obaveza mora da se vrati u Beograd, Miljana je priznala da neće samo detetu nedostajati, već i njoj. 

- Plašim se malo kako će Željko reagovati kada Ivan ode, sinoć je baš bilo priče i o tome. Naravno, biće u kontaktu non-stop, ja ću mu reći da tata radi u Beogradu, mora da ide u "Narod pita" i druge neke obaveze da završava, ali doći će on opet posle dvadesetog, a i čuće se preko video poziva, opet smo zajedno. I meni će biti teško kada ode, navikla sam, ustanem ujutru, pijemo kafu, ustanem i zateknem njega budnog, jedino se nas dvoje budimo u osam ujutru, ovi ostali po kući spavaju duže, posle Željko ustaje - otkrila je Kulićeva deo intime iz porodičnog doma, pa nastavila:

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković otvorili dušu o svom odnosu

- U odličnim smo odnosima zbog Željka. U rijalitiju smo imali sukobe mišljenja, sada nema potrebe. Sve radimo u korist Željka. Od kako je Ivan došao, on je oduševljen, lepo mu je sa mamom i tatom. Slavili smo i rođendan, svima se hvalio kako izgleda njegov tata. Spava sa Ivanom, sa mnom neće.

Zatim je Marinković priznao da mu je poseta Kulićima veoma prijala.

- Živimo kao da smo u braku, odnosno, kao razvedeni, pod istim krovom sa detetom. Ova druga proslava je bila zbog njegovih drugara, ali i zbog mene jer sam ja tu. Željko uživa, baš mu je lepo, vidi se po njemu. Cela porodica je tu, ponaša kao da se nikada nismo razdvojili. 

Roditelji malog Željka su se konačno usaglasili i oko njegovog prezimena.

- Ivan nikada nije osporavao da je Željko njegov sin, nego sam se ja naljutila kad sam izašla iz porodilišta i stavila N.N. lice. Regulisaćemo da ima dva prezimena, Kulić Marinković - rekla je Miljana, a Ivan je dodao:

- Oko mene svi imaju dva prezimena, Jelena je imala Ilić Marinković, možda ja treba da dodam nečije prezime. Što se mene tiče, to mi nije najvažnije, ostalo će samo doći na svoje, verovarno je ljudima to sad zanimljivo da komentarišu. On je moj, pa je moj.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković priznaje da je najzahvalniji Miljaninoj majci Mariji Kulić

Željkovi tata i mama bi najviše voleli da on bude sportista, a jedna stvar će mu, kako uglas ističu, biti striktno zabranjena.

Vidimo da će biti visok na Sinišu, nadamo se da će biti sportista. Sigurno nećemo dozvoliti da bude rijaliti učesnik. To nikako. Biće on sportista, ja bih voleo fudbaler. Nikada neće ući u rijaliti. Nećemo mu ništa lepo reći o tome. Biće mu striktno zabranjeno. Dok on poraste, obrisaće se klipovi naši sa Jutjuba. Najviše se zahvaljujem Mariji Kulić na svemu, uvek je bila tu. Miljanina uloga majke je neosporna. Ipak, Marija je sačuvala tu moju konekciju, mogla je ona da bude zadrta i da bude haos. Njihove uloge ne mogu da se porede sa mojom. Tek ću ja da shvatam kolika je uloga Marijina u Željkovom životu - zaključio je Marinković za Blic. 

BONUS VIDEO: