JANJUŠ SE OGLASIO ČIM JE ČUO ZA ANELINOG NOVOG DEČKA: "Istina je, boli to..." Evo gde se sklonio od svega (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.08.2024 | 19:15


Bivši košarkaš nagovestio da Ahmićevu još nije preboleo.

Foto: ST/P.Divac, Pink
JANJUŠ SE OGLASIO ČIM JE ČUO ZA ANELINOG NOVOG DEČKA: "Istina je, boli to..." Evo gde se sklonio od svega (FOTO)

Nakon što se pročulo da Aneli Ahmić ima novog dečka, oglasio se i njen bivši partner Marko Janjušević Janjuš koji se odmah spakovao i zapalio u svoj šetek u Crnogorskom primorju.

Naime, on se prvo tokom dana locirao na Zlatiboru, da bi, čim se spustio do mora, podelio objavu na Instagramu sa Ade Bojane, gde manje više provodi ovo leto i to sa uglavnom istom muškom ekipom.

I na ovom snimku se vidi da je u društvu Mensura Ajdarpašića i Samira Ramovića, sa kojim se druži kad god ode u Crnu Goru.

POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, Janjuš je jednim potezom pokazao kakvog je raspoloženja, što su mnogi povezali sa tim što svi bruje o Anelinom novom muškarcu.

Dok je snimao prelepo okruženje bivši košarkaš je odabrao tugaljivu pesmu Sinana Sakuća Otvaram ti dušu, po čemu se lako može pomisliti da mu je teško na duši i da hoće da stavi do znanja da još nije preboleo Ahmićevu sa kojom je imao veoma turbulentan odnos i težak kraj veze. 

Po svemu sudeći, sada pokušava da joj putem objava pokaže koliko mu je i dalje teško.

Ovo su reči pesme koju je Janjuš okačio u pozadini svoje Instagram priče:

"Video je nisam
već godinu dana
znam ne živi više sama

Otvaram ti dušu
kao knjigu staru
kao bratu i drugaru

I ja sam voleo
ranjen sam ostao
istina je boli to
nisam te preboleo"

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Stanić i Aneli Ahmić zaintrigirali javnost

Podsetimo, Aneli Ahmić je proslavila rođendan u Sarajevu na kome se pojavio i njen i Janjušev rijaliti sin Uroš Stanić. Iz jedne objave u nizu, koju su bivši Elitari ređali na svojim storijima, videla se muška ruka koja je, kako mnogi smatraju, namerno tako snimljena da zaintrigira javnost. Uskoro je ceo region počeo da bruji o Anelinom misterioznom partneru, a očito da ni Janjuš nije ostao imun na tu priču.

BONUS VIDEO: