ANELI OTKRILA SVE O ODNOSU SA FILIPOM CAREM: Ceo region bruji o njenom novom dečku, a ona sada ŠOKIRALA ovim detaljima!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.08.2024 | 21:15


Uroš Stanić odao da u njenom životu postoji misteriozni muškarac.

Foto: ATA Images
ANELI OTKRILA SVE O ODNOSU SA FILIPOM CAREM: Ceo region bruji o njenom novom dečku, a ona sada ŠOKIRALA ovim detaljima!

Dok svi bruje o njenom navodnom novom dečku, Aneli Ahmić je rešila da progovori o svom odnosu sa Filipom Carem sa kojim se nedavno zapratila na društvenoj mreži.

Naime, fanovi su raskrinkali ovo dvoje rijaliti učesnika kada su uvideli da je Ahmićeva dodala Cara, dok je s druge strane, Filip uzvratio Aneli praćenje, pa čak zapratio i neke od njenih fan stranica. 

- Čuli smo se, zvao me je za neku emisiju. On je mene zapratio, ja sam mu uzvratila, rekla sam mu da neću moći da snimam tu TikTok emisiju - rekla je Aneli za Pink.rs, pa istakla:

- Imala sam sa njim vrlo kratku komunikaciju, bio je kulturan prema meni, ne gledam ga kao muškarca, komunicirali smo čisto poslovno i to je to.

Foto: ATA Images, Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i ranije dovođena u vezu sa Carem

Podsetimo, Anelina suparnica Maja Marinković ju je već prozivala zbog Filipa Cara. 

Naime, tokom jedne svađe sa Stanislavom, Maja je optužila Aneli zbog flerta sa njim, provocirajući je da je u istom kontekstu pominjala i Filipa Cara. Animozitet između njih dve se prvenstveno razvio zbog Marinkovićkine najveće ljubavi Janjuša sa kojim je drugoplasirana učesnica "Elite 7" stupila u vezu ubrzo nakon ulaska u Belu kuću.

Inače, Ahmićeva je po izlasku iz rijalitija tvrdila da posle turbulentne veze sa Markom Jnajuševićem Janjušem nije spremna za novu ljubav, te da napolju planira da se posveti sebi i svojoj ćerki Nori.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić odao Aneli, pa ceo region bruji o njenom novom dečku

Međutim, Uroš Stanić ju je, dok je bio u poseti Sarajevu povodom njenog rođendana, odao kada je na Instagramu objavio fotografije iz autoobila, koje su podgrejale sumnje da Ahmićeva ima novog dečka. Na njegovim objavama jasno se videla muška ruka na volanu, pa ceo region bruji o tome da da Aneli ima novog partnera koji je za sada misterija.

Čak je i Janjuš pao na tu priču, sudeći po objavama na društvenoj mreži, po kojima bi se reklo da i on pati zbog toga što ga je Aneli već prebolela.

BONUS VIDEO: