BIVŠI RIJALITI-UČESNIK UHVAĆEN NA OVOM MESTU S VELJKOM RAŽNATOVIĆEM! Ono što je rekao mnoge je iznenadilo (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.08.2024 | 19:45


Na svom Instagram nalogu Boža je podelio sliku koja je nastala tokom njihovog susreta na popularnom beogradskom izletištu Adi Ciganliji.

Foto: ST/Dragan Kadić
BIVŠI RIJALITI-UČESNIK UHVAĆEN NA OVOM MESTU S VELJKOM RAŽNATOVIĆEM! Ono što je rekao mnoge je iznenadilo (FOTO)

Bivši učesnik rijaliti-programa "Elita 7" Boža Džons nedavno je izazvao pažnju javnosti objavom fotografije sa naslednikom Cece Ražnatović bokserom Veljkom Ražnatovićem.

Na svom Instagram nalogu Boža je podelio sliku koja je nastala tokom njihovog susreta na popularnom beogradskom izletištu Adi Ciganliji. Iako nije otkrio detalje susreta, Boža je napisao: "Nismo se videli sto godina", ostavljajući javnost u neizvesnosti da li je u pitanju šala ili zaista poznaje mladog Ražnatovića.

Foto: Instagram printsceen

Veljko Ražnatović i Boža Džons  

Inače, Boža Džons je stekao popularnost kao učesnik rijaliti-programa "Zadruga" i "Elita", gde ga nisu štedeli učesnici kroz obe sezone, lepili su mu različite etikete, što ga je dodatno izdvojilo u javnosti.

Kada ušao u rijaltiji, bio je neafirmisan pevač, često je bio na meti prozivki da voli muškarce, pa je ovog leta na Crnogorskom primorju rešio da pokaže devojku i svima zapuši usta. 

Foto: Red tv printscreen

Boža Džons

 

Boža se u više navrata suprotstavljao tome, a sada je dokumentovano stao u kraj svim zlim jezicima. On je objavio fotografije na kojima se vidi kako se ljubi sa devojkom i kako se sa njom drži za ruke. Iako i dalje ima nevernih Toma koji su pomislili da mu je to samo marketinška fora, više je onih koji veruju da se zaista zaljubio i da uživa na moru.

Upravo je Boža Džons danas bombastično najavio dolazak njegove rijaliti sestre Maje Marinković u Crnogorsko primorje. Iako su se mnogi ponadali da konačno dolazi da "izgrmi" kao svih prethodnih hodina, na kraju se ipak ispostavilo da Marinkovićeva dolazi u pratnji od nedavno zvaničnog dečka Stanislava Krofaka što već u najavi podrazumeva da to neće biti ista Maja koja je svakog leta u Crnoj Gori pravila lom. 

BONUS VIDEO: