ANITA ŠOKIRANA ZBOG POKLONA KOJI JE DOBILA OD ANĐELA! Evo čime ju je iznenadio, ona skakala od sreće!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.08.2024 | 12:45


Anđelo je odavno spremio poklon Aniti, ali je čekao pravi trenutak da joj sve da.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ANITA ŠOKIRANA ZBOG POKLONA KOJI JE DOBILA OD ANĐELA! Evo čime ju je iznenadio, ona skakala od sreće!

Bivši učesnici rijalitija Elita Anđelo Ranković i Anita Stanojlović uživaju u ljubavi i van imanja u Šimanovcima, a sada je maneken iznenadio poklonom o kom nije mogla ni da sanja! Naime, Anđelo je Aniti kupio narukvicu na koju je potrošio preko 600 evra, a poklon je stavio u buket cveća, koji joj je predao dok su večerali u jednom restoranu.

- Anđelo je odavno spremio poklon Aniti, ali je čekao pravi trenutak da joj sve da. Bila mu je želja da je iznenadi jer zna koliko voli nakit, ali nije hteo da kupuje ništa obično. Anita je skakala od sreće kada je videla šta je dobila, pa se grlila sat vremena sa njim. U pitanju je narukvica od belog zlata i košta preko 600 evra sa posebnim dizajnom - otkrio nam je izvor. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđelo Ranković

 

Inače, pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je odgovarala na pitanja voditeljka Darka Tanasijevića, ali i razgovarala sa gledaocima koji su se uključivali u program.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💯 (@andjelo7)

 

Jedna gledateljka je pohvalila Anitu, a potom sa njom porazgovarala o Jovani Tomić Matoroj i njenoj kumi Tamari, koja je, kako je Stanojlovićeva otkrila, spremila gomilu tužbi za nju.

Želela sam da postavim pitanje Aniti, prelepa je i želim joj da bude još lepša i unutra i spolja. Anđelo i ti mi ličite i fizički totalno, karakterno imate dosta sličnosti. Ja sam čula kada si zamerila Anđelu što niste vodili ljubav, ja mislim da su to bile hormonske neravnoteže. Što se tiče Anđela ja mislim da je dobar dečko i da ste se našli onako sudbinski, ono što si grešila je što si ponekada - započela je gledateljka.

BONUS VIDEO: