ZOLA ZVAO MILJANU KULIĆ USRED NOĆI DA JE PITA OVO! Nišlijka ostala u šoku, pa odmah uradila jednu stvar!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.08.2024 | 14:15


Zola i Miljana se povremeno čuju, to je ljubav koja zaborava nema, ali među njima sada ne postoji ništa više od drugarstva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA ZVAO MILJANU KULIĆ USRED NOĆI DA JE PITA OVO! Nišlijka ostala u šoku, pa odmah uradila jednu stvar!

Bivši učesnici, a nekad i ljubavnici Miljana Kulić i Ivan Marinković u poslednje vreme se, na iznenađenje maltene svih, ne odvajaju jedno od drugog, a sada se u celu priču umešao i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola! Kako smo saznali, on je Miljanu sa skrivenog broja zvao usred noći, a kako mu se javila, provocirao je zbog toga što je sve vreme sa Ivanom i tražio da se vidi s njim.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Zola i Miljana se povremeno čuju, to je ljubav koja zaborava nema, ali među njima sada ne postoji ništa više od drugarstva. Zola nekad napravi foru kad sedi s drugarima, pa namerno cima Miljanu. Sad je poslednji put zvao usred noći, ali namerno sa nepoznatog broja da bi se javila jer njegov broj ima u imeniku. Pitao je kako se provodi s Ivanom, ona je prvo pitala što je zove, a na kraju, kad je pomenuo Marinkovića, spustila mu je slušalicu. Oni su kao pas i mačka, čas se vole i slažu, a nekad ne mogu očima da se gledaju - otkriva nam izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

Podsetimo, otkako su se pomirili, Miljana Kulić i Ivan Marinković već su skovali i pakleni plan kako će da se urote protiv Marka Đedovića i Anđela Rankovića, koje prozivaju da su u gej-vezi, pa su im javno zapretili da će im se tek naći na tapetu.

Naime, njih dvoje imaju nameru da se obračunaju sa bivšim cimerima sa kojima su se već prepucavali, a Ivan je imao nameru da i Anđelovoj devojci Aniti Stanojlović zabiberi čorbu u emisiji "Narod pita" u kojoj je trebalo da se suoče ove noći, ali je on u poslednji čas otkazao gostovanje. 

Ipak, zaveru koju su skovali, sprovešće u delo, kako na društvenim mrežama, tako i u novoj sezoni rijalitija, koja će za njihove protivnike, kako kažu, biti paklena kad se oni udruže.

BONUS VIDEO: