HRABAR POTEZ ILI PRETERIVANJE U POTRAZI ZA PAŽNJOM? Budućoj učesnici "Elite 8" SEVNULA ZADNJICA, vreli video "zapalio" mreže! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 13.08.2024 | 15:15


Anđela Đuričić nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Foto: Shutterstock, Printscreen/Pink TV
HRABAR POTEZ ILI PRETERIVANJE U POTRAZI ZA PAŽNJOM? Budućoj učesnici "Elite 8" SEVNULA ZADNJICA, vreli video "zapalio" mreže! (GALERIJA)

Moguća buduća učesnica "Elite 8", Anđela Đuričić, ponovo je zapalila društvene mreže svojim vrelim videom, koji je objavila na popularnoj platformi TikTok. Ovoga puta, snimak je nastao u jednom luksuznom letnjem odmaralištu u Crnoj Gori, gde je Anđela uživala u odmoru pre nego što će se najverovatnije priključiti elitnom takmičenju. POGLEDAJ GALERIJU

Na snimku, Anđela ističe svoju zadnjicu, koja je često bila predmet komentara tokom njenih prethodnih učešća u "Zadruzi". Ova provokativna objava izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala žestoku raspravu među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Nakon što je Anđela objavila ovaj vreli video, društvene mreže su se usijale od komentara. Mnogi su izrazili oduševljenje Anđelinom hrabrošću i samopouzdanjem, dok su drugi kritikovali njen potez, tvrdeći da je preterala.

Foto: Instagram.com

Anđelinu zadnjicu su često komentarisali

Anđelin provokativni video na TikToku iz Crne Gore definitivno je uzburkao javnost i ostavio mnoge u dilemi - da li je ovo hrabar potez jedne samouverene žene ili preterivanje u potrazi za pažnjom. U svakom slučaju, Anđela je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju, i očigledno je da će njen mogući dolazak u "Elitu 8" biti praćen sa velikim interesovanjem.

Podsećanja radi, Anđela Đuričić je postala poznata javnosti kroz svoje učešće u rijaliti programima, gde je svojom harizmom i kontroverznim ponašanjem stekla veliki broj fanova, ali i kritičara. Njena pojava u "Zadruzi" posebno je privukla pažnju zbog otvorenog izražavanja svojih stavova i samopouzdanja koje je pokazivala u svakoj situaciji.

BONUS VIDEO: